25 πράγματα που δεν θες να συμβούν όσο παρακολουθείς Champions League

25 πράγματα που δεν θες να συμβούν όσο παρακολουθείς Champions League

Gazzetta team

Οι αγώνες του Champions League έχουν τα χαρακτηριστικά μιας (ονομαστικής) γιορτής. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν την ημερομηνία του αγώνα και τον περιμένουν πώς και πώς. Προετοιμάζονται από τις προηγούμενες μέρες ώστε κατά τη διάρκειά του να έχουν όλα όσα χρειάζονται. Καλούν νωρίτερα όσους θέλουν να παρευρεθούν στην μάζωξη για τον αγώνα (τουλάχιστον σε εποχές προ και μετά πανδημίας) και εύχονται κατά τη διάρκειά του να πάνε όλα τέλεια, ώστε να μην τους απασχολήσει τίποτα άλλο πέρα από τον ίδιο τον αγώνα από τον οποίο, μάλιστα, έχουν μεγάλες προσδοκίες.

Παρ΄όλα αυτά, δυστυχώς όπως στις γιορτές και στη ζωή, έτσι και στο Champions League δεν πάνε όλα όπως τα ονειρευόμαστε. Υπάρχουν μια σειρά από πράγματα σχετικά με την παρέα, τον αγώνα, τον sportcaster, τα φαγητά και τα ποτά κι άλλους αστάθμητους παράγοντες που μπορεί να πάνε στραβά.

Παρακάτω θα βρεις 25 από αυτά, όσα είναι και τα λεπτά που θα χρειαστεί το efood market προκειμένου να φέρει στην πόρτα σου ό,τι χρειαστείς μέσα από 1.000+ προϊόντα που μπορούν να σώσουν την βραδιά σου.

Ε τώρα αν τραυματιστεί ο Εμπαπέ στο πεντάλεπτο, τι να κάνουμε, μπορεί να είσαι απλώς γκαντέμης.

Μιας, όμως, και μιλήσαμε για γκαντεμιά, φτιάξαμε το παρακάτω κουίζ για να διαπιστώσουμε ποια είναι αντικειμενικά η σχέση σου με την τύχη και για να δούμε πόσες πιθανότητες υπάρχουν να σου συμβούν όσα θα διαβάσεις παρακάτω.

Για πάμε!

Loading...
Ελπίζουμε τα αποτελέσματα του παραπάνω κουίζ να ήταν θετικά και να μην σου τύχει καμία από τις παρακάτω αναποδιές. Αν παρ' όλα αυτά μία....στο εκατομμύριο κάτι πάει στραβά, σου έχουμε τις λύσεις.
image
image
image
image
image

Με αυτά κα με αυτά, δεν προλάβαμε να ασχοληθούμε με τους αγώνες αυτής της εβδομάδας. Την Τρίτη (13/4) και την Τετάρτη (14/4) θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί προημιτελικοί του Champions League.

Ας ελπίσουμε, λοιπόν, πως όλα θα πάνε καλά κατά τη διάρκεια των αγώνων -ή ακόμα κι αν δεν πάνε θα σώσεις την κατάσταση αξιοποιώντας κάποια από τις παραπάνω προτεινόμενες λύσεις- και θα μπορέσεις να απολαύσεις απερίσπαστος την Λίβερπουλ να προσπαθεί να γυρίσει στο Άνφιλντ το 3-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν να ελπίζει πως θα κάνει την ανατροπή απέναντι στην Παρί και θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο. Από την άλλη πλευρά Σίτι και Τσέλσι δείχνουν να έχουν πιο εύκολο έργο απέναντι σε Ντόρτμουντ και Πόρτο αντίστοιχα.

Οπότε, άραξε αναπαυτικά στον καναπέ σου και παρακολούθησε τα παιχνίδια που ξεκινούν.

«....the Chaaaammmpppiiiioooons»!