Τα καλύτερα της 21ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten

Τα καλύτερα της 21ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten

Gazzetta team

Μία πλούσια αγωνιστική έφτασε στο τέλος της. Με πολλά γκολ, θέαμα, συγκινήσεις και φυσικά ντέρμπι! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Super League Interwetten άνοιγε με τον αγώνα της Λαμίας με την ΑΕΛ, ωστόσο αυτός αναβλήθηκε επειδή στην ενδεκάδα των «βυσσινί» είχαν επιλεγεί ποδοσφαιριστές των οποίων τα δελτία είχαν ανακληθεί και δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής.

Interwetten.gr, Χρυσός Χορηγός της Super League! 21+

Ετσι η μοναδική αναμέτρηση του Σαββάτου (06/02) ήταν αυτή στο Περιστέρι μεταξύ του Ατρόμητου και του Παναθηναϊκού. Εκεί όπου οι «πράσινοι» πανηγύρισαν μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα με 3-2 κι έτσι μαζί με τον Άρη είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι της αγωνιστικής.

Κι αυτό διότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ξέφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 2-0 της ΑΕΚ και εκτοξεύτηκε ξανά στη 2η θέση, ενώ και το «τριφύλλι» είναι για τα καλά σε τροχιά Ευρώπης.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός συνέχισε το… βιολί του και επικράτησε του ΟΦΗ με 3-0 στο «Καραϊσκάκης» ενώ ο ΠΑΟΚ άφησε βαθμούς στην έδρα του με τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-2).

Πλέον οι Δικέφαλοι Βορρά και Νότου έχασαν πολύτιμο έδαφος και... συγκατοικούν στην 3η θέση όντας στο -2 από τον Άρη και στο +2 από τον Παναθηναϊκό!

Εντυπωσιακή ήταν και η έκτη σερί νίκη του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την ανατροπή του ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού (1-2).

image

Μπορεί βέβαια να παρακολουθήσαμε έξι παιχνίδια αντί γι’ επτά, ωστόσο ήταν εντυπωσιακός ο αριθμός των τερμάτων. Συνολικά 18 γκολ είδαμε την 21η αγωνιστική, με τα περισσότερα να σημειώνονται στο Περιστέρι (Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 2-3).

Μόνο στον Βόλο σημειώθηκε ένα γκολ (Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 0-1), ενώ ο Ολυμπιακός πήρε «καθαρή» νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με τρία γκολ.

Ποιο ήταν όμως αυτό το οποίο ξεχώρισε;

Σαφώς στη συγκεκριμένη κατηγορία αξίζουν να βρίσκονται αυτά του Ουάρντα και του Μαρκ Φερνάντεθ στην Τούμπα, όπως και του Εμβιλά με τον ΟΦΗ αλλά αυτό που ήταν το κορυφαίο της 21ης αγωνιστικής ήταν του Αριγίμπι στο Αγρίνιο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Αριγίμπι, Μπαρμπόσα, Ντίας, Καρέλης «έκρυψαν» την μπάλα σε μικρό χώρο και ο 26χρονος Αμερικανός από κοντά απέφυγε τον Σάλιακα και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν.

image

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας αυτή τη φορά του ΟΦΗ με 3-0. Ωστόσο το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν το γκολ του Ελ Αραμπί δεν ακυρωνόταν.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο 34χρονος Μαροκινός με κοντινή προβολή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, μετά από ωραίο γύρισμα του Ρέαμπτσιουκ.

Ο διαιτητής του αγώνα, Ευστάθιος Γκορτσίλας έδειξε σέντρα, ωστόσο μετά από συνεννόηση με το VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

image

Ο Άρης έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το ΟΑΚΑ, καθώς επικράτησε της ΑΕΚ με 2-0.

Οι «κίτρινοι» πανηγύρισαν ξέφρενα τη νίκη, καθώς τους έφερε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μάντζιου έγιναν ένα κουβάρι στον αγωνιστικό χώρο και γιόρτασαν την επιτυχία τους επί της Ένωσης.

image

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ τόνισε το πόσο ευχαριστημένος έμεινε από την απόδοση των παικτών του ενώ δεν ξέχασε τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 και τους αφιέρωσε τη νίκη.

«Φυσικά είναι αφιερωμένη η νίκη σε αυτούς πάντα είναι στην οικογένειά μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μας.

Βάλαμε δύο γκολ και μπήκαμε πολύ δυνατά με ένταση, βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω πως θα γίνουμε καλύτεροι και σήμερα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων».