Τα καλύτερα της 20ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten

Τα καλύτερα της 20ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten

Gazzetta team

Άλλη μία αγωνιστική έφτασε στο τέλος της και πλέον βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αυτό το Σαββατοκύριακο χορτάσαμε γκολ και θέαμα μιας και στα ελληνικά γήπεδα, επιτεύχθηκαν 15 τέρματα.

Σαφώς κι έχουμε δει περισσότερα στο παρελθόν αλλά δεν παύει ο συγκεκριμένος αριθμός να είναι ικανοποιητικός. Το αξιοσημείωτο της 20ης αγωνιστικής είναι πως σημειώθηκαν μόλις δύο ισοπαλίες και μάλιστα χωρίς τέρματα (ΑΕΛ – Βόλος 0-0, Παναθηναϊκός – Λαμία 0-0).

Interwetten.gr, Χρυσός Χορηγός της Super League! 21+

Ο Ολυμπιακός είναι στο +14 από τη δεύτερη θέση, όπου βρίσκεται η ΑΕΚ. Νίκησε 3-1 τον Απόλλωνα εκτός έδρας με δυο γκολ του Χασάν και του Εμβιλά και συμπλήρωσε 33 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητος.

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα (0-2) από το Ηράκλειο με τέρματα των Σάκχοβ και Τάνκοβιτς και σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη το Σάββατο στην Τρίπολη, επανήλθε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη περίπατο έκανε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Τον συνέτριψε 5-0 και έπιασε τον Άρη στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Το τρίτο διπλό της 19ης αγωνιστικής ήταν αυτό του Ατρομήτου επί του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0.

Ας δούμε τι έγινε αυτή την αγωνιστική μέσα από τέσσερις κατηγορίες (Το ωραιότερο γκολ - Το VAR - Η καλύτερη φάση - Η δήλωση).

Και αν μη τι άλλο είχαμε πολλές επιλογές από τις οποίες έπρεπε να επιλέξουμε κα μετά το τέλος της 20ης αγωνιστικής για την Super League Interwetten.

image

Σίγουρα το γκολ του Τάνκοβιτς στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ και το πρώτο τέρμα του Χασάν κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν ξεχωριστά.

Όμως αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν του Χρήστου Τζόλη με τον Παναιτωλικό.

Μετά από λάθος του Αρσούρα, ο Ροντρίγκο πάσαρε στον Τζόλη κι αυτός με πανέμορφο μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα, φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο τα πέντε γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

image

Αυτή την αγωνιστική οι διαιτητές δεν χρειάστηκαν σε μεγάλο βαθμό την βοήθεια του VAR.

Μόνο στη Λεωφόρο και στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, ο Τζήλος χρειάστηκε τη συμβουλή των συναδέλφων του στο VAR.

Συγκεκριμένα Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Σένκεφελντ, ύστερα από σέντρα του Καραμάνου.

Ο διαιτητής Τζήλος συνέχισε το παιχνίδι, με τον VAR Κουμπαράκη να τον επιβεβαιώνει, αφού δεν δόθηκε κάποια παράβαση.

image

Για τη συγκεκριμένη κατηγορία υπήρχαν πολλές υποψηφιότητες. Όπως η φάση του δεύτερου γκολ του Αστέρα Τρίπολης επί του Άρη, με τους Αρκάδες να πετυχαίνουν την ανατροπή μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών.

Αλλά αυτή που ξεχώρισε ήταν το γκολ του Τόμας Μουργκ στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ βρήκε τη λύση του γκολ.

Συγκεκριμένα στο 39ο λεπτό της συνάντησης ο Τόμας Μουργκ βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, με πανέξυπνη ντρίμπλα απέφυγε τον αντίπαλό του και με αριστερό σουτ εντός περιοχής παραβίασε την εστία του Κρίστοφερ Κνετ.

image

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος για τη νίκη και την εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» απέναντι στους Κρητικούς, κάνοντας ειδική αναφορά στον νεαρό δεξιό οπισθοφύλακα της Ενωσης, Βεντάντ Ραντόνια.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που δεν έβαλα τον Ραντόνια, αλλά είναι πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές και σκέφτηκα πως ο Γαλανόπουλος πίστεψα πως θα μας δώσει μια πιο έμπειρη λύση για αυτό δεν μπήκε ο Ραντόνια αλλά είναι ένας καλός παίκτης που θα βοηθήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Βόσνιο άσο της ΑΕΚ ενώ μεταξύ άλλων ο Ανδαλουσιανός μίλησε και για το ψυχολογικό κομμάτι των παικτών του.

«Στεναχωριέμαι γιατί σκέφτομαι πως αν είχαμε μπει με φυσιολογικό τρόπο όπως σήμερα (σ.σ χθες) και με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα χάναμε. Προσπάθησα να βγάλω από το μυαλό των ποδοσφαιριστών ότι δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Όλοι μου ζητάνε να βοηθήσω στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά είναι δύσκολο να τονώσεις ψυχολογικά μια ομάδα που ήταν χάλια πριν την άφιξη μου και ήταν περιέβαλαν αμφιβολίες. Αυτή τη στιγμή για εμένα είναι η καλύτεροι παίκτες. Το καλοκαίρι θα έρθει η αξιολόγηση της ομάδας, μέχρι τότε θα προσπαθήσουμε το καλύτερο με αυτούς που έχουμε».