Τα καλύτερα της 18ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten

Τα καλύτερα της 18ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten

Gazzetta team

Η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος έφτασε στο τέλος της. Το ντέρμπι «Δικεφάλων» στην Τούμπα ήταν αυτό που ξεχώριζε από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου αλλά τελικά καμία ομάδα δεν κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια.

Ετσι, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, με την Ενωση να παραμένει στην δεύτερη θέση αλλά και τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στο +11 από τους «κιτρινόμαυρους» και στο +12 από τους Αρη και ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη του στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου με 1-0.

Interwetten.gr, Χρυσός Χορηγός της Super League! 21+

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς αυτή τη φορά πήρε το τρίποντο με 2-0 επί του ΟΦΗ, ο Αστέρας νίκησε με 1-0 την ΑΕΛ στην Τρίπολη, ο Αρης έφυγε με το διπλό από τη Ριζούπολη, Παναιτωλικός και Λαμία παρά τα πέντε δοκάρια έμειναν στο μηδέν, ενώ ο Βόλος χάρη στο γκολ του Τάσου Δουβίκα πήρε τους τρεις βαθμούς στους Ζωσιμάδες.

Το gazzetta.gr ξεχώρισε ότι καλύτερο είδε και αυτή την αγωνιστική της Super League Interwetten μέσα από 4 κατηγορίες.

Το ωραιότερο γκολ - Το VAR - Η καλύτερη φάση - Η δήλωση

image

Μπορεί να μην είχαμε αρκετά γκολ αυτό το Σαββατοκύριακο (23-24/01) ωστόσο είδαμε μερικά εντυπωσιακά τέρματα. Σίγουρα σε αυτή την κατηγορία ανήκει το γκολ του Σάκχοφ ο οποίος μετά την τρομερή ενέργεια του Λιβάι Γκαρσία, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Παρ’ όλα αυτά το ωραιότερο γκολ που είδαμε αυτή την αγωνιστική ήταν στη Λεωφόρο στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, μετά από συνεργασία του Αλεξανδρόπουλου με τον Καμπετσή.

Ο 19χρονος μέσος του «τριφυλλιού» με τρομερή ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και λίγο πριν βγει εκτός γραμμών με τακουνάκι γύρισε προς τον Μακέντα, ο Ιταλός δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και ο Καμπετσής με ωραίο σουτ έγραψε το 2-0.

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα γκολ που έχουν σημειωθεί τη φετινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

image

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε ακόμη μία νίκη στη Super League Interwetten, αυτή τη φορά κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ένα τέρμα του Μπρούμα, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για τους Πειραιώτες ώστε να τους δώσει τους τρεις βαθμούς.

Από πλευράς Ατρομήτου υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για φάουλ του 26χρονου Πορτογάλου άσου πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ειδικότερα για σπρώξιμο στον Στρούγγη.

Η φάση ελέγχθηκε στο VAR με τον Τσαγκαράκη εν τέλει να δείχνει... σέντρα γεγονός που προκάλεσε οργή στον Ατρόμητο που «φωνάζει» και για ένα πέναλτι που δε δόθηκε.

image

Ηταν στο Περιστέρι στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, με πρωταγωνιστή τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Σε μία μονομαχία με τον Σεμέδο, ο παίκτης του Ατρόμητου έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Λάζαρος ιπποτικά σήκωσε το χέρι του και ζήτησε από τον διαιτητή να μην δώσει κάποια παράβαση αφού παραπάτησε.

Αν μη τι άλλο μία πολύ όμορφη στιγμή…

image

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τις διαιτητικές αποφάσεις του Σλάβκο Βίντσιτς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο αρχηγός των γηπεδούχων αναφέρθηκε στη φάση του Λόπες με τον Ουάρντα τονίζοντας πως άλλα του είπε ο διαιτητής και άλλα ο βοηθός σχετικά με τον έλεγχο της φάσης στο VAR.

«Κανένα παπούτσι δεν βγαίνει από μόνο του. Υπήρχε κάτι εκεί στην περιοχή (σ.σ στη φάση του Ουάρντα). Ο διαιτητής μας είπε ότι έγινε έλεγχος στο VAR και δεν υπήρχε τίποτα.

Ο πρώτος βοηθός μου είπε ότι από το VAR είπαν ότι υπήρξε σπρώξιμο, αλλά ο διαιτητής αποφάσισε να μη δώσει πέναλτι! Δεν ξέρω, μάλλον πρέπει να τους κεράσω έναν καφέ, ένα δείπνο, να συζητήσουν και να αποφασίσουν. Ο καθένας έλεγε κάτι διαφορετικό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος άσος του «Δικεφάλου του Βορρά».