Τα καλύτερα της 16ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten

Τα καλύτερα της 16ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten

Gazzetta team

Μέσα στις εννέα τελευταίες μέρες είδαμε τρεις αγωνιστικές και 21 παιχνίδια για τη Super League Interwetten, ενώ περιμένουμε τώρα άλλες τέσσερις μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά και παιχνίδια από αναβολή! Το μόνο σίγουρο είναι ότι τον Γενάρη θα χορτάσουμε μπάλα.

Στην 16η αγωνιστική η οποία ολοκληρώθηκε την Δευτέρα (11/01), Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς.

Interwetten.gr, Χρυσός Χορηγός της Super League! 21+

Μόνο ο δεύτερος Άρης, «κόλλησε» στους Ζωσιμάδες με τον ΠΑΣ. Βέβαια, κερδισμένοι αυτής της αγωνιστικής ήταν οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι πλέον είναι στο +8 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 3-1 του Βόλου στην Τούμπα, η Ενωση έχοντας γι’ ακόμη μία φορά με πρωταγωνιστή τον Ανσαριφάρντ ξέφυγε με το διπλό από την έδρα της Λαμίας ενώ ο Παναθηναϊκός με το 2-0 επί της ΑΕΛ πήρε την δεύτερη σερί του τη νίκη και βρίσκεται στο -5 από την 4η ΑΕΚ.

Το gazzetta.gr ξεχωρίζει ότι καλύτερο είδε μετά από κάθε αγωνιστική της Super League Interwetten μέσα από 4 κατηγορίες κι αυτές είναι:

Το ωραιότερο γκολ - Το VAR - Η καλύτερη φάση - Η δήλωση

Φυσικά και είχαμε αρκετές επιλογές από τις οποίες έπρεπε να επιλέξουμε και για τις τέσσερις κατηγορίες μετά το τέλος της 16ης αγωνιστικής για την Super League Interwetten.

image

Τα 11 γκολ σε 7 αγώνες δεν τα λες και πολλά. ΟΚ, σαφώς και σε προηγούμενες αγωνιστικές έχουν επιτευχθεί περισσότερα τέρματα σε αναμετρήσεις, αλλά ακόμα σε αυτή τη «φτωχή» από πλευρά θεάματος είχαμε γκολ που ξεχώρισαν.

Βέβαια, μόνο σε ένα ματς αυτό της Τούμπας, είδαμε τέσσερα γκολ. Σε δύο παιχνίδια είχαμε από ένα γκολ (Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΛ Λαμία) σε ένα είδαμε δύο (Παναθηναϊκός – ΑΕΛ) ενώ μόνο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό επιτεύχθηκαν τρία γκολ.

Από την άλλη, υπήρξαν και δύο «λευκές» ισοπαλίες (Ατρόμητος – ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα – Αρης).

Ποιο ήταν όμως το ωραιότερο γκολ; Του Ανσαριφάρντ με τη Λαμία σίγουρα κερδίζει τον τίτλο του συγκεκριμένου βραβείου. Ο 30χρονος φορ της ΑΕΚ έκανε εξαιρετική κίνηση, υποδέχτηκε την μπάλα στην περιοχή, γύρισε και χωρίς να κοιτάει την αντίπαλη εστία, επιχείρησε το σουτ με τη μία, νικώντας τον Επασί.

Ένα σεντερφορίσιο γκολ, το οποίο οφείλεται ξεκάθαρα στην ποδοσφαιρική του ευφυΐα και την κλάση που διαθέτει.

image

ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης «κόλλησαν» στους Ζωσιμάδες, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν δίχτυα στο 33’, χωρίς ωστόσο μετά από χρήση VAR να μετράει.

Ο Μαντσίνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ο διαιτητής Τσαγκαράκης έδειξε αρχικά σέντρα, αλλά στη συνέχεια έκανε On-Field Review και ακύρωσε το γκολ, ως επιθετικό φάουλ του Μάνου πάνω στον Χουτεσιώτη.

Ετσι, το 0-0 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

image

Στο Αγρίνιο αδιαμφισβήτητα είδαμε την καλύτερη ασίστ που έχει γίνει φέτος στα ελληνικά γήπεδα.

Η μεγαλειώδης ασίστ του Βαλμπουενά στον Αραμπί κόντρα στον Παναιτωλικό θα μείνει αξέχαστη.

Ο Βρουσάι έκανε πολύ ωραία προσπάθεια, πάσαρε στον Γάλλο κι αυτός πέφτοντας έβγαλε φοβερή ασίστ στον Ελ Αραμπί που δεν μπορούσε να αστοχήσει κάνοντας το 1-2 για τους Πειραιώτες.

Μία ασίστ, την οποία θα έχει να θυμάται σίγουρα ο 36χρονος άσος των Πειραιωτών.

image

Μια άκρως συγκινητική στιγμή έλαβε χώρα αμέσως μετά τον αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΛ στη Λεωφόρο.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του, ωστόσο ο νεαρός μεσοεπιθετικός συγκλόνισε με τις δηλώσεις του, όταν ρωτήθηκε από το στούντιο πού αφιερώνει το γκολ του.

Ο Εμμανουηλίδης θυμήθηκε τη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή πριν από τέσσερα χρόνια όταν ο ίδιος ήταν παιδί και όπως ήταν λογικό… λύγισε.

«Έχω πει στον εαυτό μου πως κάθε γκολ που θα βάζω θα πηγαίνει μόνο σε ένα άτομο και αυτό βρίσκεται ψηλά. Είναι και μια δικαίωση για τον εαυτό μου, συγνώμη», τόνισε χαρακτηριστικά και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.