Τα καλύτερα της 15ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten

Τα καλύτερα της 15ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten

Gazzetta team

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν… σίφουνας από την Τρίπολη επικρατώντας του Αστέρα με 4-0 και πλέον βρίσκεται στο +6 από τον δεύτερο της βαθμολογίας Άρη και στο +10 από τον ΠΑΟΚ.

Οι «κίτρινοι» πήραν τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Βόλο, χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα ενώ οι «Δικέφαλος του Βορρά» κρατούσε το «διπλό» στα χέρια του, κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά στο φινάλε… λιποθύμησε, δέχθηκε δυο γκολ και ηττήθηκε με το απίστευτο 3-2.

Interwetten.gr, Χρυσός Χορηγός της Super League! 21+

Στα υπόλοιπα αξιοσημείωτα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, με το 1-0 επί του Παναιτωλικού, όπως και ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό (0-1) από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης. Σε γενικές γραμμές ήταν μια γεμάτη αγωνιστική, με τα περισσότερα γκολ να σημειώνονται σε Περιστέρι και Τρίπολη ενώ είχαμε μόλις μία «λευκή» ισοπαλία μεταξύ της ΑΕΛ και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το gazzetta.gr όπως κάθε αγωνιστική έτσι και τώρα ξεχωρίζει ότι καλύτερο είδε μέσα από 4 κατηγορίες.

Αυτές είναι:

Το ωραιότερο γκολ - Το VAR - Η καλύτερη φάση - Η δήλωση

image

Και αν μη τι άλλο είχαμε πολλές επιλογές από τις οποίες έπρεπε να επιλέξουμε και για τις τέσσερις κατηγορίες μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής για την Super League Interwetten.

Στους τέσσερις αγώνες της Τετάρτης (06/01) σημειώθηκαν συνολικά έξι γκολ, ενώ την Πέμπτη (07/01) σε τρία ματς είχαμε εννέα! Ποιο ήταν όμως το ωραιότερο γκολ;

Αδιαμφισβήτητα του Μαντί Καμαρά με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν ξεχωριστό. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε έξυπνα το κόρνερ, σήκωσε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο χαφ του Ολυμπιακού με απίθανο σουτ στην κίνηση, την έστειλε να αναπαυτεί στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Σαφώς και είδαμε κι άλλα θεαματικά γκολ αυτή την αγωνιστική, όπως αυτό του Κώστα Φορτούνη στο ίδιο ματς, ο οποίος με εκτέλεση φάουλ – αριστούργημα άφησε άγαλμα τον πορτιέρε του Αστέρα, Τφιτσή για το 0-3.

Δεν γίνεται όμως να μην βρεθεί στην συγκεκριμένη κατηγορία και η τρομερή έμπνευση του Μουνίθ να εξαπολύσει ένα δυνατό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη, για το 1-0.

image

Στο ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη, ο Κουτσιαύτης και οι συνάδελφοι του είχαν μπόλικη δουλειά να κάνουν.

Οι γηπεδούχοι είδαν τον διαιτητή να καταλογίζει δύο φορές πέναλτι υπέρ τους και στη συνέχεια να αλλάζει τις αποφάσεις του μετά την εξέταση του VAR, ενώ με αυτόν τον τρόπο ακυρώθηκε και ένα γκολ του Απόλλωνα για οφσάιντ.

Η φάση που ξεχώρισε ήταν στο 28’ όταν ο Διούδης επιχείρησε έξοδο γκρεμίζοντας τον Νίκο Ιωαννίδη με τον Κουτσιαύτη να δείχνει το σημείο του πέναλτι.

Εν συνεχεία όμως ο ρέφερι κλήθηκε στο VAR για να τσεκάρει τη φάση και έπειτα από τον έλεγχο άλλαξε την απόφασή του και πήρε πίσω το πέναλτι για χέρι του Ιωαννίδη στη φάση.

image

Τρία γκολ από το 82' έως το 90' + 3' συνθέτουν ένα ποδοσφαιρικό σενάριο που δεν βλέπουμε συχνά στα ελληνικά γήπεδα, αλλά σήμερα στο Περιστέρι το παρακολουθήσαμε σε όλο το μεγαλείο του με τελικό νικητή του Ατρόμητο στο θρίλερ επί του ΠΑΟΚ...

Ισοφάριση από τον Μουνίθ στο 64' και μετά... χαμός. Μέσα οι Λάμπρου, Ουάρντα, Ελ Καντουρί, Κρμέντσικ, Νινούα από τον ΠΑΟΚ, μέσα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Μάτιτς από τον Ατρόμητο. Και... εγένετο χαμός!

Στο τελευταίο δεκαλπετο, ο Δικέφαλος πήρε προβάδισμα με τον Αμρ Ουάρντα στο πρώτο ματς μετά την επιστροφή του αλλά οι γηπεδούχοι με γκολ των Χαρίση (85') και Νάτσου (90' + 3') πήρε το τρίποντο στο συναρπαστικό ματς του Περιστερίου.

image

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με άδεια χέρια από το Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, καθώς η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη με ανατροπή. Το συγκρότημα του Κάναντι έφερε δυο φορές το ματς στα ίσα και κατέκτησε το τρίποντο με 3-2 με γκολ στο φινάλε του αγώνα. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την ήττα της ομάδας του, τονίζοντας πως δεν θα χρειαστεί να τον διώξει κάποιος από τον «Δικέφαλο του Βορρά», αφού εάν δεν μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα φύγει από μόνος.

«Μπορεί να φαίνεται ένα βήμα πίσω. Κάθε φορά όμως εμείς κοιτάμε τα θετικά και να βελτιώσουμε την ομάδα. Έχουμε βελτιώσει αρκετά πράγματα. Καταλαβαίνουμε πως χρειαζόμαστε χρόνο αλλά χρειαζόμαστε και τις νίκες. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα. Περιμένουμε από την ομάδα να δείξει πράγματα.

Περιμένουμε από μία μεγάλη ομάδα να δείξει αυτό που θέλουμε.

Συνεχίζω να προσπαθώ και είμαι σίγουρος πως θα φτιάξουμε μία καλή ομάδα. Αυτό προσπαθώ κάθε μέρα. Να ξέρετε ότι αν συνεχίζω να προσπαθώ και να προσπαθώ και τα αποτελέσματα να μην έρχονται, δε θα χρειαστεί να με διώξει κάποιος.

Θα φύγω από μόνος μου. Αλλά πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 43χρονος Ουρουγουανός τεχνικός.