Πώς ψήφισαν οι συντάκτες για την 6η αγωνιστική του Champions League (pics)

Πώς ψήφισαν οι συντάκτες για την 6η αγωνιστική του Champions League (pics)

Gazzetta team

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ψηφοφορία για τους καλύτερους των καλύτερων είναι στο Gazzetta. To αθλητικό site, που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, παρουσιάζει την πιο εντυπωσιακή διαδραστική ενέργεια και αναζητά την κορυφαία ενδεκάδα της κάθε αγωνιστικής παρέα με το ULTREX MEN, το Νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο που πλέον με την έκδοση ‘Legend by CR7’ φέρει και τη «σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo.

Στην εντυπωσιακή custom πλατφόρμα του site, μπορείς να επιλέξεις τους παίκτες που ξεχώρισαν στην κάθε αγωνιστική του Champions League, να φτιάξεις τη δική σου ενδεκάδα και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Λίγο πριν βγουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την 6η αγωνιστική, οι συντάκτες έδωσαν τη δική τους εκδοχή για τους κορυφαίους των κορυφαίων.

H 11αδα του Αντώνη Σαούλη

Υπήρχαν πολλοί τερματοφύλακες, αλλά στα δικά μου μάτια ο Γκολίνι της Αταλάντα κρίνει μια πρόκριση. Στο 0-0 βγάζει το πλασέ του Κλαασεν που ήταν μόνος και κράτησε τους Ιταλούς στο ματς και φυσικά στο τέλος πήραν και τη νίκη. Στα μπακ επίσης δεν είχα δίλημμα. Γκολ(άρα) ο Κουντέ της Σεβίλλης, γκολ και ο Ανχελίνο της Λειψίας. Στα στόπερ ο Ερμόσο της Ατλέτικο με το γκολ του έστειλε την ομάδα της Μαδρίτης στους «16» και ο Ντε Λιχτ που μας θυμίσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και τον Μέσι γιατί θεωρείται ο επόμενος καλύτερος κεντρικός αμυντικός στον κόσμο.

Στα χαφ οι 3 που σκόραραν. Και σκόραραν σημαντικά γκολ. Ο Χαϊνταρα της Λειψίας, ο ΜακΚένι με το αεροπλανικό «τεμάχιο» στο Καμπ Νου και ο Βίτσελ που σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του κι έστειλε την Ντόρτμουντ στην κορυφή του ομίλου. Η επίθεση για μένα είναι «κλειδωμένη». Ο Κριστιάνο έστω και με πέναλτι πρόσθεσε ακόμα δύο γκολ στην τεράστια καριέρα του, ο Μπενζεμά πήρε από το χεράκι την Ρεάλ Μαδρίτης και την πέρασε στους «16» στον τελικό με την Γκλάντμπαχ και ο Νεϊμάρ σβηστά έκανε χατ-τρικ με την Μπασάκσεχιρ.

Η 11αδα του Θοδωρή Βασίλη

Θα ξεκινήσουμε τις επιλογές μας από τον τερματοφύλακα της Σαχτάρ, Τρουμπίν ο οποίος ήταν ο βασικός λόγος που η Σαχτάρ απέκλεισε την Ίντερ από την συνέχεια του Champions League. Στην άμυνα, δεξί μπακ ο Χάτεμπουρ της Αταλάντα ο οποίος τα πήγε περίφημα κόντρα στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Αμυντικό δίδυμο οι Ντε Λιχτ και Ερμόσο με τον πρώτο να βοηθάει στο μηδέν της Γιουβέντους στο «Καμ Νου» και τον δεύτερο να σκοράρει με την Ατλέτικο. Ο Ανχελίνο της Λειψίας κλείνει την τετράδα με τον Ισπανό να κάνει το ματς της ζωής του κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία την έστειλε σπίτι της.

Στα χαφ το δίδυμο της Γιουβέντους, Κουαδράδο και ΜακΚένι συνδυάστηκαν υπέροχα για ένα από τα γκολ των πρωταθλητών Ιταλίας, ενώ θέση στην ενδεκάδα παίρνει και ο Ντι Μαρία με τις δύο ασίστ της Παρί κόντρα στην Μπασάκσεχιρ. Τέλος, την επιθετική τριάδα συμπληρώνουν ο Νεϊμάρ, ο οποίος έκανε χατ τρικ κόντρα στους πρωταθλητές Τουρκίας, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σταθερή αξία να επικρατεί του Μέσι στη μεταξύ τους αναμέτρηση μέσα στη Βαρκελώνη. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος με δύο γκολ πήρε από το χέρι του τη Ρεάλ Μαδρίτης και την οδήγησε στους «16» του Champions League.

Η 11αδα του Κωνσταντίνου Ζάλιαρη

Ξεκινώντας την 11άδα δεν γινόταν να τοποθετήσω κάποιον άλλον πέρα από τον Μπουφόν κάτω απ' τα δοκάρια. Ο απόλυτος μύθος. Σε λίγο να κλείνει τα 43 του και να καταφέρνει να βγάλει 7 τελικές προσπάθειες του Μέσι στο Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους. Δική του η θέση στην εστία για την 6η αγωνιστική. Η τετράδα της άμυνας ξεκινάει από δεξιά με τον Ντοντό της μαχητικής Σαχτάρ που κατάφερε να βρεθεί τουλάχιστον στο Europa League κρατώντας στην ισοπαλία την Ίντερ. Στα στόπερ, ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος φρόντισε να καθοδηγήσει τη Ρεάλ στην πρόκριση μέσω της πρωτιάς στο γκρουπ με τη νίκη επί της Γκλάντμπαχ, ενώ δίπλα του έβαλα τον Σολτς. Με τη φανέλα της Μίντιλαντ εντυπωσίασε στο τελευταίο ματς με την Λίβερπουλ, έφτασε κοντά και στο γκολ και αξίζει μια θέση στην 11άδα. Αριστερά ο τρομερός Ανχελίνο της Λειψίας με γκολ και ασίστ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στα χαφ, ο Μόντριτς έκανε παιχνίδι γεμάτο ουσία για τη Ρεάλ, ενώ ο Μπίλι Γκίλμουρ της Τσέλσι σε ηλικία 19 ετών έπαιξε για πρώτη φορά βασικός στο Champions League και αναδείχθηκε και MVP της ομάδας του Λάμπαρντ. Μαζί τους στην 3άδα στο κέντρο ο Γουίνστον ΜακΚένι που πραγματικά ήταν... διάολος στο τρομερό ξεκίνημα της Γιουβέντους στη Βαρκελώνη και σκόραρε με εντυπωσιακό τρόπο. Στην επίθεση τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Κορυφή ο Κριστιάνο Ρονάλντο που πέτυχε δυο γκολ κόντρα στη Μπαρτσελόνα του Μέσι στα 2,5 χρόνια μετά την τελευταία αναμέτρηση των δύο κορυφαίων. Ο Νεϊμάρ τον στηρίζει από τη μια πλευρά με τον Βραζιλιάνο να έχει το χατ-τρικ απέναντι στην Μπασακσεχίρ με την Παρί, ενώ ο Μουριέλ μπήκε στο 79' και σκόραρε στο 85' στέλνοντας την Αταλάντα στην επόμενη φάση και σοκάροντας τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Ψήφισε κι εσύ τη δική σου ενδεκάδα! Προλαβαίνεις!