Τα καλύτερα της 11ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten

Τα καλύτερα της 11ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten

Gazzetta team

Μία πλούσια αγωνιστική με ντέρμπι, σασπένς, πολλά γκολ και τον μεγάλο της πρωταγωνιστή (Ελ Αραμπί με χατ τρικ). Το gazzetta.gr ξεχώρισε ότι καλύτερο είδε από την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten και σας το παρουσιάζει μέσα από 4 κατηγορίες.

Και τι δεν είχαμε αυτή την αγωνιστική. Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, αγωνία στο Περιστέρι στον αγώνα του Ατρομήτου με τον Άρη, νίκη με 10 παίκτες για τον ΠΑΟΚ με το καταπληκτικό τέρμα του Τζόλη να ξεχωρίζει και το σόου του Ελ Αραμπί κόντρα στον Βόλο με τρία γκολ.

Interwetten.gr, Χρυσός Χορηγός της Super League! 21+

Σε τρεις αναμετρήσεις είχαμε τον ίδιο αριθμό τερμάτων, καθώς η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα πήραν νίκες με 2-0.

Το αξιοσημείωτο είναι πως υπήρξε μόλις μία ισοπαλία. Αυτή μεταξύ του Ατρομήτου και του Άρη. Από την άλλη τη νίκη με μεγαλύτερο σκορ την πήρε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας του Βόλου με 4-1.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι με 2-1 και η αυλαία έκλεισε με το παιχνίδι στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να κατακτά τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ΑΕΛ, με 2-1.

Αν μη τι άλλο είχαμε πολλές επιλογές από τις οποίες έπρεπε να επιλέξουμε και για τις τέσσερις κατηγορίες μετά το τέλος της 11ης αγωνιστικής για την Super League Interwetten.

image

Η οβίδα του Χρήστου Τζόλη στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης άνοιξε το δρόμο προς την πέμπτη σερί νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, με τον νεαρό επιθετικό να σκοράρει για τέταρτο συνεχόμενο ματς, μετά τα γκολ που είχε πετύχει κόντρα σε Αϊντχόφεν, Λαμία και Ομόνοια.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός με αυτό το εντυπωσιακό τέρμα έξω από την περιοχή νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-0, με την ταχύτητα που κατέγραψε το σουτ του να είναι εντυπωσιακή. Κι αυτό διότι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας καταγράφοντας ταχύτητα 87 χιλιομέτρων την ώρα!

image

Το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, δεν ξεκίνησε ιδανικά καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία, είδε παίκτη του να αποβάλλεται και συγκεκριμένα τον Ελ Καντουρί, μετά από εξέταση του VAR.

Στο 34' σε μια φάση που οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στην φάση του Ελ Καντουρί με τον Σουάρεθ. Ο κεντρικός αμυντικός του Αστέρα ζήτησε τον λόγο από τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, αυτός αντέδρασε και φάνηκε να τον χτυπάει με το κεφάλι.

Ο Φωτιάς εξέτασε και ο ίδιος το VAR και αποφάσισε στο 38' να δώσει κίτρινη στον Σουάρεθ και να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη τον Ελ Καντουρί. Παρ’ όλα αυτά, όπως φάνηκε κι από το τελικό σκορ, η αποβολή του δεν κόστισε στον «Δικέφαλο του Βορρά».

image

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του αθηναϊκού ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ΑΕΚ με 2-1.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» κατάφεραν να βρουν δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο γκολ για τον Παναθηναϊκό το πέτυχε ο αρχηγός του, Δημήτρης Κουρμπέλης, ωστόσο σε μεγάλο βαθμό πιστώνεται στον Βασίλη Ζαγαρίτη.

Ο Μαουρίσιο τροφοδότησε τον 19χρονο αμυντικό, ο οποίος απέφυγε ιδανικά τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο από αριστερά.

Στη συνέχεια της φάσης, έκανε το γύρισμα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και ο Δημήτρης Κουρμπέλης πλάσαρε με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της ΑΕΚ.

image

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί επέστρεψε στα γκολ με χατ τρικ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο.

Αυτό ήταν και το τρίτο χατ τρικ μέσα στο 2020, αφού τον περασμένο Ιανουάριο είχε βάλει τρία γκολ και μέσα στη Λαμία.

Επόμενος στόχος για τον Μαροκινό είναι να πετύχει άλλο ένα μέχρι το τέλος του χρόνου για να γίνει ο πρώτος παίκτης με τέσσερα χατ τρικ σε ένα ημερολογιακό έτος, μετά το 1979, όπου τότε του είχε καταφέρει ο Θωμάς Μαύρος της ΑΕΚ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ελ Αραμπί μίλησε για την απόδοσή του στο εν λόγω παιχνίδι αλλά στάθηκε και στην απουσία του Χασάν, για τον οποίο ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αιγύπτιου επιθετικού, έως τις αρχές του νέου έτους.

«Θα μας λείψει ο Χασάν όπως μας λείπουν όλοι. Είμαστε δύο επιθετικοί που έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν θα τον έχουμε. Ελπίζουμε να γυρίσει σύντομα κοντά μας και να σταματήσουμε να χάνουμε παίκτες».