Πώς ψήφισαν οι συντάκτες για την 4η αγωνιστική του Champions League (pics)

Πώς ψήφισαν οι συντάκτες για την 4η αγωνιστική του Champions League (pics)

Gazzetta team

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ψηφοφορία για τους καλύτερους των καλύτερων είναι στο Gazzetta. To αθλητικό site, που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, παρουσιάζει την πιο εντυπωσιακή διαδραστική ενέργεια και αναζητά την κορυφαία ενδεκάδα της κάθε αγωνιστικής παρέα με το ULTREX MEN, το Νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο που πλέον με την έκδοση ‘Legend by CR7’ φέρει και τη «σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo.

Στην εντυπωσιακή custom πλατφόρμα του site, μπορείς να επιλέξεις τους παίκτες που ξεχώρισαν στην κάθε αγωνιστική του Champions League, να φτιάξεις τη δική σου ενδεκάδα και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Λίγο πριν βγουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την 4η αγωνιστική, οι συντάκτες έδωσαν τη δική τους εκδοχή για τους κορυφαίους των κορυφαίων.

H 11αδα του Αντώνη Σαούλη

Mεντί και... ξερό ψωμί στο τέρμα γιατί με αυτόν η Τσέλσι άρχισε να νιώθει ασφάλεια και στα μετόπισθεν. Ο Κουντέ δεν γίνεται να μην είναι το δεξί μου μπακ από την 4η αγωνιστική μιας και όργωσε όλο το γήπεδο της Κράσνονταρ όπως και ο Ζαϊντού από την Πόρτο ο οποίος βρήκε γκολ κόντρα στην Μαρσέιγ. Στα στόπερ φυσικά και θα έβαζα τον Νάτσο που κέρδισε (!) πέναλτι αλλά και τον Μαρκίνιος σε μία από τις σημαντικότερες νίκες της βραδιάς.

Κρικόβιακ για τα χαφ με τόσα χιλιόμετρα που έτρεξε και μπροστά του Μπρούνο Φερνάντες που έκανε «παππάδες» αλλά και Παρόλο που σκόραρε επίσης.

Στην τριάδα μπροστά ο Λούκας Βάθκεθ μπορεί να μην είχε γκολ αλλά είχε την ασίστ που κλείδωσε το ματς για την Ρεάλ μέσα στο Μιλάνο, αλλά συνολικά ήταν και ο καλύτερος παίκτης της «Βασίλισσας» στο συγκεκριμένο ματς. Στο άλλο φτερό, Σάντσο για την φαουλάρα του και κορυφή το παιδί θαύμα του Champions League 1,5 χρόνο τώρα ο Χάαλαντ. Sorry Κριστιάνο, την άλλη φορά...

Η 11αδα του Κωνσταντίνου Ζάλιαρη

Προσωπικά δεν θα έδινα σε κανέναν άλλον τη θέση κάτω από τα γκολπόστ πέρα από τον εκπληκτικό Εντουάρντ Μεντί κι ας δέχθηκε γκολ από τη Ρεν. Ο άνθρωπος έχει κάνει την Τσέλσι να παίρνει βαθιές ανάσες μετά τον ασταθέστατο Κέπα. Στην τετράδα της άμυνας από δεξιά προς αριστερά τοποθετώ αρχικά στη μια πλευρά τον Χάτενμπουρ της Αταλάντα που τα πήγε περίφημα απέναντι στη Λίβερπουλ.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο απαρτίζεται από τους Γκίντερ – της εξαιρετικής Γκλάντμπαχ που διεκδικεί την πρόκριση στα νοκ-άουτ – και Ρομέρο που στα μετόπισθεν της Αταλάντα φρόντισε ώστε οι Πρωταθλητές Αγγλίας να μην γίνουν επικίνδυνοι. Αριστερά τη θέση καλύπτει ο Ζανούσι που βοήθησε και με γκολ την Πόρτο να πάρει τη νίκη απέναντι στην Μαρσέιγ του Βίλας – Μπόας.

Στα χαφ, ο Λούκα Μόντριτς έκανε παιχνίδι γεμάτο ουσία για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα για τη «βασίλισσα» απέναντι στην Ίντερ στη Μαδρίτη, ενώ κοντά του δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί και ο Μπρούνο Φερνάντες που πέτυχε δυο γκολ και έδωσε το πέναλτι στον Ράσφορντ απέναντι στην Μπασακσεχίρ στην πολύ άνετη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δίπλα στον Πορτογάλο αξίζει μια θέση ο Ράιαν Γκράβενμπερχ από τον Άγιαξ που διατηρείται σε τροχιά πρόκρισης αν και έχει σκληρή αντιπαλότητα με την Αταλάντα για την ομάδα που θα συνοδεύσει – πιθανότατα – τη Λίβερπουλ στους «16» του φετινού Champions League.

Η επιθετική τριπλέτα νομίζω δεν θα μπορούσε να είναι πιο... γεμάτη, με τους Χάαλαντ, Χάντσον – Οντόι και Λεβαντόφσκι!

Η 11αδα του Θοδωρή Βασίλη

Η Τσέλσι μετά από καιρό φαίνεται πως βρήκε τον τερματοφύλακα της επόμενης δεκαετίας στο πρόσωπο του Μεντί. Ο Σενεγαλέζος πορτιέρο ήταν από τους βασικούς συντελεστές της νίκης των «μπλε» μέσα στην Γαλλία επί της Ρεν, της πρώην του ομάδας. Η αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά αποτελείται από τον Γκόσενς της Αταλάντα, με την ομάδα του Γκασπερίνι να πετυχαίνει σπουδαίο διπλό μέσα στο Άνφιλντ και τον Ολλανδό στους κορυφαίους της ομάδας του. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι ο Γκίντερ της Γκλάντμπαχ με τα «πουλάρια» έχοντας κρατήσει το μηδέν κόντρα στην πάντα επικίνδυνη Σαχτάρ (η οποία είχε πετύχει τρία γκολ μέσα στην Ισπανία επί της Ρεάλ) έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση. Παρτενέρ του ο Μουρίγιο της Λοκομοτίβ Μόσχας η οποία κατάφερε να κρατήσει μέσα στο Μετροπολιτάνο κόντρα στην φορμαρισμένη Ατλέτικο Μαδρίτης το μηδέν στην άμυνα. Την τετράδα την κλείνει ο Ζαϊντού της Πόρτο με τους «δράκους» να περνάνε με το διπλό μέσα στην Μασσαλία και τον 23χρονο αριστερό μπακ να είναι αυτός που άνοιξε τον δρόμο με το πρώτο γκολ της πορτογαλικής ομάδας.

Στα χαφ, ο έτερος σκόρερ της Πόρτο, Σέρτζιο Ολιβέιρα, ήταν στους κορυφαίους της ομάδας του και με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κλείδωσε το τρίποντο. Δίπλα του ο Μπρούνο Φερνάντες ο οποίος αποτελεί την καλύτερη μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια. Άλλα δύο γκολ από τον Πορτογάλο μέσο κόντρα στην Μπασάκσεχιρ και πλέον αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας του Σόλσκιερ. Η τριάδα κλείνει με τον Μόντριτς ο οποίος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Μεάτσα» κόντρα στην Ίντερ και οδήγησε την Ρεάλ σε νίκη μισή πρόκριση.

Τέλος, η επιθετική τριάδα αποτελείται από τον Ίλισιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ κόντρα στην Λίβερπουλ και δείχνει πλέον να έχει βγει πιο δυνατός από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τους προηγούμενους μήνες. Δίπλα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος για άλλη μια φορά ξελασπώνει την Γιουβέντους η οποία χωρίς τον Πορτογάλο δεν μπορεί να σκοράρει. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης είναι αυτό το παιδί-θαύμα, ο Χάαλαντ ο οποίος δείχνει ασταμάτητος. Άλλα δύο γκολ για τον Νορβηγό φορ της Ντόρτμουντ και πλέον δείχνει ότι θα σπάσει κάθε ρεκόρ.

Ψήφισε κι εσύ τη δική σου εντεκάδα! Προλαβαίνεις.