5 πολύ καλοί λόγοι για να αποκτήσεις το PlayStation 5

5 πολύ καλοί λόγοι για να αποκτήσεις το PlayStation 5

Gazzetta team

Η αναμονή επιτέλους έληξε και το PlayStation 5 είναι διαθέσιμο από τις 19 Νοεμβρίου. Τι προσφέρει, όμως, η νέα κονσόλα της Sony; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει; Και, κυρίως, ποιοι είναι οι πέντε λόγοι για να την αποκτήσεις άμεσα; Ας τους δούμε μαζί!

1. Παιχνίδια που θα βρεις μόνο στο PS5

Η Sony Interactive Entertainment έχει παράδοση δεκαετιών στη δημιουργία παιχνιδιών. Τα αποκλειστικά παιχνίδια των δημιουργικών ομάδων με τα οποία έχει συστηματική συνεργασία όπως είναι η Naughty Dog, η Insomniac Games και η Santa Monica Studio, έχουν προσφέρει σπουδαίες εμπειρίες μέσα στα χρόνια. Παιχνίδια όπως τα πολυβραβευμένα Uncharted, Marvel’s Spider-Man και The Last of Us κυκλοφορούν μόνο σε κονσόλες PlayStation. Το PlayStation 5 ξεκινά ήδη με σπουδαία αποκλειστικά παιχνίδια, όπως το Marvel’s Spider-Μan: Miles Morales, το Demon's Souls και το Sackboy: Η Μεγάλη Περιπέτεια, ενώ μέσα στο 2021 αναμένονται περισσότερα παιχνίδια νέας γενιάς, όπως τα Ratchet & Clank: Rift Apart, Gran Turismo 7 και Horizon Forbidden West

2.Ένα σύστημα που βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας

Το PS5 είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ενσωματώνει υπερσύγχρονες τεχνολογίες σε κάθε πτυχή του. Από την εξελιγμένη τεχνολογία γραφικών ray tracing, την απεικόνιση ανάλυσης 4K και τον 3D ήχο της Tempest Engine, που ενισχύει το immersion και τοποθετεί τον παίκτη στο κέντρο της δράσης, μέχρι τον ταχύτατο δίσκο SSD και το επαναστατικό χειριστήριο DualSense, με τα adaptive triggers (σκανδάλες δυναμικής απόκρισης) και την τεχνολογία Haptic Feedback (νέα τεχνολογία δονήσεων), το PS5 δείχνει το δρόμο στον οποίο θα κινηθούν τα βιντεοπαιχνίδια τα επόμενα χρόνια.

3. Παιχνίδια από τρίτους εκδότες και αποκλειστικό περιεχόμενο

Δεκάδες στούντιο της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών δημιουργούν τίτλους για τις κονσόλες της Sony, αναγνωρίζοντας έτσι τη δυναμική και την ποιότητα των συστημάτων της. Κανένα από τα μεγάλα ονόματα των βιντεοπαιχνιδιών δεν θα απουσιάζει από το PS5: FIFA 21, Call of Duty Black Ops: Cold War, Fortnite, NBA 2K21 κτλ. Όλα θα βρίσκονται στο PS5, με κάποια από αυτά να διαθέτουν αποκλειστικό περιεχόμενο που θα μπορείτε να βρείτε μόνο στο PS5!

4. Συλλογή παιχνιδιών PS Plus (PS Plus Collection)

Κάθε μήνα προσφέρονται δύο ή τρία παιχνίδια χωρίς επιπλέον χρέωση για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus, που ταυτόχρονα απολαμβάνουν και άλλα προνόμια με τη συνδρομή αυτή, όπως online παιχνίδι πολλών παικτών και αποκλειστικές προσφορές σε παιχνίδια και επιπλέον περιεχόμενο στο PS Store. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι από την ημέρα κυκλοφορίας του PS5, οι κάτοχοι της κονσόλας που έχουν συνδρομή PS Plus θα λάβουν χωρίς επιπλέον χρέωση 20 κορυφαία παιχνίδια, για να τα κρατήσουν δικά τους για όσο είναι συνδρομητές στο PS Plus. Και η συλλογή αυτή περιλαμβάνει τίτλους που σημάδεψαν την προηγούμενη γενιά, όπως τα God of War, The Last of Us Remastered, Final Fantasy XV: Royale Edition, Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition, Bloodborne, Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη και πολλά ακόμα.

5. Δημιούργησε, δείξε, μοιράσου!

Με μια κοινότητα εκατομμυρίων παικτών που έρχεται από το PS4 και η οποία μεγαλώνει καθημερινά, το PS5 σας κρατά σε επαφή με τους φίλους και την κοινότητας σας. Στο PS5 θα μπορείτε να βρείτε τους φίλους σας και να παίξετε μαζί τους άμεσα, να παρακολουθήσετε το παιχνίδι τους ζωντανά ή να δημιουργήσετε ένα chat room για να συνομιλείτε καθώς παίζετε. Εξίσου εύκολα, απλά και γρήγορα θα μπορείτε να κάνετε αναμετάδοση των παιχνιδιών σας στο YouTube ή στο Twitch, ώστε να δημιουργήσετε ή να εξελίξετε έτσι τη δική σας κοινότητα και να ζήσετε την εμπειρία του PS5 παρέα με χιλιάδες παίκτες ανά τον κόσμο.