Τα καλύτερα της 7ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten

Τα καλύτερα της 7ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten

Gazzetta team

Μία αγωνιστική η οποία αυτή τη φορά τα είχε όλα! Ο Άρης ο οποίος ξεπέρασε το σοκ με απουσίες λόγω Covid-19 και πήρε μία ακόμη νίκη, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Ολυμπιακός επίσης συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα, ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Αγρίνιο με τον Πάμπλο Γκαρσία να ντεμπουτάρει στον πάγκο του «Δικεφάλου», η ΑΕΚ πήρε το τρίποντο με ανατροπή στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη με… υπογραφή του Καρλίτος.

Το gazzetta.gr ξεχωρίζει ότι καλύτερο είδε μετά από κάθε αγωνιστική της Super League Interwetten μέσα από 4 κατηγορίες.

Αυτές είναι:

Το ωραιότερο γκολ - Το VAR - Η καλύτερη φάση - Η δήλωση

Η 7η αγωνιστική τα είχε όλα σε σχέση με την προηγούμενη όπου πολλά παιχνίδια δεν διεξήχθησαν λόγω των αυξημένων κρουσμάτων Covid-19. Συνολικά 16 τέρματα επιτεύχθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο (31/10-01/11) με τα φαβορί να κατακτούν τους τρεις βαθμούς και τη βαθμολογία να αποκτά έντονο ενδιαφέρον, μετά την ολοκλήρωση επτά αγωνιστικών για τη Super League Interwetten.

image

Ο Φερέιρα δεν ανήκει πλέον στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο Γκαρσία ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και για πρώτη φορά έκατσε στον πάγκο του «Δικεφάλου του Βορρά» στο Αγρίνιο στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Εκεί όπου το ντεμπούτο του συνδυάστηκε με τον καλύτερο τρόπο μιας και οι «ασπρόμαυροι» πήραν το πολυπόθητο διπλό, με 3-1.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να δυσκολεύτηκε αλλά τελικά η «λύτρωση» ήρθε λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, με τον Νινούα. Ο 21χρονος Γεωργιανός, πέρασε στο ματς στο 82’ και έκρινε, σε μεγάλο βαθμό, το ματς, χάρη στο υπέροχο τέρμα που σημείωσε.

Στο 88' με την μπάλα στημένη έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού ο Νινούα εκτέλεσε καταπληκτικά το φάουλ, ο Κνετ εκεί που πήγε η μπάλα δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα με 2-1, για να έρθει στις καθυστερήσεις ο Τσόλακ και να «κλειδώσει» το διπλό για την ομάδα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Αδιαμφισβήτητα το γκολ του Νινούα είναι το πιο εντυπωσιακό που επιτεύχθηκε αυτή την αγωνιστική.

image

Η ΑΕΚ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στον ΟΦΗ, όμως τελικά έφτασε στην ανατροπή και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 6’ στο ΟΑΚΑ, ύστερα από αδράνεια στην «κιτρινόμαυρη» άμυνα και τον Στάρτζεον να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό με σουτ μέσα από την περιοχή.

Η Ενωση βρήκε απάντηση στο 34’ με τον Ιονούτς Νεντελτσιάρου, ο οποίος πέτυχε και το παρθενικό του γκολ με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Ο Μάνταλος ήταν αυτός που καταπληκτικά με φάουλ έσκαψε βρίσκοντας το κεφάλι του Νεντελτσιάρου που έκανε έξυπνα κίνηση στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και ο Ρουμάνος με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Ωστόσο, χρειάστηκαν μερικά λεπτά προκειμένου να μετρήσει το γκολ.

Ο επόπτης Ζήρδας, σήκωσε το σημαιάκι κι έτσι χρειάστηκε να γίνει έλεγχος της φάσης από το VAR.

Μετά από ολιγόλεπτη καθυστέρηση το γκολ του κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ μέτρησε, μιας και ο Νεντελτσιάρου καλυπτόταν.

image

Ο Παναθηναϊκός έκανε σεφτέ στις νίκες την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Χρειάστηκε να περιμένει έξι αγωνιστικές (3 ισοπαλίες, 2 ήττες) για να πανηγυρίσει την πρώτη εφετινή του νίκη το «τριφύλλι».

Κόντρα στην Λαμία οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη με 2-0 με υπογραφή του… Καρλίτος.

Ο 30χρονος επιθετικός του Παναθηναικού, ήταν από τους πολυτιμότερους που συνέβαλαν στη νίκη καθώς σκόραρε και τα δύο τέρματα για την ομάδα του και τα φυσικά τα πειράγματα προς το πρόσωπο του δεν έλειψαν και μάλιστα από τον προπονητή της ομάδας, Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έβγαλε αλλαγή τον Καρλίτος στο 88' και αστειευόμενος του είπε ότι έπρεπε να είχε πετύχει χατ-τρικ και όχι να σκοράρει... μόνο δύο γκολ.

Ο Ισπανός φορ απάντησε με ένα… πλατύ χαμόγελο.

image

Στο Αγρίνιο και στην αναμέτρηση Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ, είχαμε την καλύτερη δήλωση της αγωνιστικής από τον υπηρεσιακό τεχνικό των «καναρινιών», Λουτσιάνο, ο οποίος κι αυτός όπως και ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των γηπεδούχων.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής μετά το τέλος του ματς, μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στο ματς και πως θα μπορούσε ο Παναιτωλικός να πετύχει κάτι παραπάνω.

Ωστόσο, εκεί όπου θα πρέπει να σταθούμε είναι ότι ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, εκ μέρους της οικογένειας του Παναιτωλικού, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον άδικο χαμό των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο σεισμό της Σάμου.

«Να στείλω συλλυπητήρια από την οικογένεια του Παναιτωλικού στις οικογένειες των δύο παιδιών που χάθηκαν στη Σάμο, κάτι που δεν περίμενε κανείς, είναι πού δύσκολο», ήταν τα λόγια του.