Part III: Ψηφίστε την καλύτερη 10άδα της Euroleague από το 2010 μέχρι σήμερα!

Part III: Ψηφίστε την καλύτερη 10άδα της Euroleague από το 2010 μέχρι σήμερα!

Gazzetta team

Το τρίτο «ταξίδι» με την μπασκετική μηχανή του χρόνου αρχίζει από το «πράσινο» έπος και τη ραψωδία του Διαμαντίδη στη Βαρκελώνη και ελέω πανδημίας, ολοκληρώνεται με την μοναδική χρονιά χωρίς πρωταθλητή Ευρώπης.

Έχοντας συμμετάσχει στην πρώτη και στην δεύτερη ψηφοφορία για τους κορυφαίους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, έφτασε η ώρα να μεταφερθείτε στην εποχή που άρχισε με το έκτο και τελευταίο ευρωπαϊκό τρόπαιο του Παναθηναϊκού και συνεχίστηκε με τον Ολυμπιακό να γίνεται μόλις η 3η ευρωπαϊκή ομάδα που κάνει το back2back σε ευρωπαϊκές κούπες!

Nα θυμηθείτε το 2/2 του Σπανούλη (και 3/3 του ελληνικού μπάσκετ) σε τίτλους MVP του Final 4 αλλά και τα δικά μας παιδιά, που στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης σε Ισπανία (Μπουρούσης) και Τουρκία (Σλούκας) αντίστοιχα.

Και φυσικά λάβετε υπ'όψιν σας την τεράστια πρόοδο του Δημήτρη Ιτούδη που ανέβηκε δύο φορές στο ψηλότερο σκαλί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και το κατόρθωμα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος έγινε ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο.

Προσδεθείτε κι απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι στο παρελθόν, σε αυτή φάση από το 2010 μέχρι και το 2020.

Ψηφίζοντας τους τέσσερις καλύτερους guards, τους τέσσερις καλύτερους forwards και τους δύο καλύτερους centers, θα επιλέξετε τη δεκάδα της αρεσκείας σας και φυσικά θα θυμηθείτε ότι ο (οικειοθελώς) άνεργος φέτος, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετράει 9 τίτλους σε συνολικά 18 συμμετοχές σε Final 4.

Η συμμετοχή σας, θα συμβάλει στην ανάδειξη της κορυφαίας 10άδας της συγκεκριμένης περιόδου, αλλά και όλων των εποχών στην ιστορία της διοργάνωσης, αφού θα ακολουθήσει η τελευταία ψηφοφορία που θα περιλαμβάνει όλο το χρονικό φάσμα (1988-2020).

O Νίκος Παπαδογιάννης, ο Αντώνης Καλκαβούρας και ο Κωνσταντίνος Μελάγιες συζητούν μπροστά στην κάμερα για τις καλύτερες επιλογές.

Δείτε πώς ψήφισαν οι μπασκετικοί συντάκτες του Gazzetta και της Euroleague Greece (Παπαδογιάννης, Καλκαβούρας, Μελάγιες, Κούβαρης, Σταυρουλάκης, Καρφής, Βλαχόπουλος με guest-star τον Χρήστο Κιούση) για την τρίτη περίοδο.

image