Part II: Ψηφίστε την καλύτερη 10άδα της Euroleague από το 2000 έως το 2010!

Part II: Ψηφίστε την καλύτερη 10άδα της Euroleague από το 2000 έως το 2010!

Gazzetta team

Το δεύτερο «ταξίδι» με την μπασκετική μηχανή του χρόνου αρχίζει από την παρθενική χρονιά της Euroleague και τους τελικούς Κίντερ-Μπασκόνια και ολοκληρώνεται με κάθε επισημότητα στην «πόλη του Φωτός».

Έχοντας συμμετάσχει στην πρώτη ψηφοφορία για τους κορυφαίους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, έφτασε η ώρα να ταξιδέψετε στην εποχή που ο Παναθηναϊκός έχτισε τη δική του ευρωπαϊκή «δυναστεία» και με αυτόν τον τρόπο «έσπρωξε» και τον «αιώνιο αντίπαλό» του σε μελλοντικές διεθνείς επιτυχίες.

Nα φρεσκάρετε τη μνήμη σας με τα «ιερά τέρατα» που κυριάρχησαν στην κανονική περίοδο και στα Final 4 της Euroleague και να θυμηθείτε ποιοι Έλληνες βραβεύτηκαν με τον τίτλο του MVP.

Ποιοι Ευρωπαίοι παίκτες έπαιξαν επιδραστικό ρόλο φορώντας τις φανέλες ελληνικών ομάδων και ποιοι συμπατριώτες μας στέφθηκαν πρωταθλητές με τα χρώματα ξένων συλλόγων.

Προσδεθείτε και απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι στο παρελθόν, σε αυτή φάση από το 2000 μέχρι και το 2010.

Ψηφίζοντας τους τέσσερις καλύτερους guards, τους τέσσερις καλύτερους forwards και τους δύο καλύτερους centers, θα επιλέξετε την δεκάδα της αρεσκείας σας και φυσικά θα θυμηθείτε την τρομερή διετία της Μακάμπι (2004-2005) του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που έγινε η 2η ομάδα που κατακτά δεύτερη σερί χρονιά το τρόπαιο!

Η συμμετοχή σας, θα συμβάλει στην ανάδειξη της κορυφαίας 10άδας όλων των εποχών στην ιστορία της διοργάνωσης, αφού θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες ψηφοφορίες για την επόμενη δεκαετία (2010-2020) αλλά και η συνολική (1988-2020).

Με αυτόν τον τρόπο θα επιλέξετε τους δέκα κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της Euroleague, σε ένα poll που αποτελεί το ιδανικό «πρώτο πιάτο» πριν από το τζάμπολ της εφετινής διοργάνωσης, την 1η Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Παπαδογιάννης, ο Αντώνης Καλκαβούρας και ο Κωνσταντίνος Μελάγιες «τσακώνονται» ξανά on camera για το ποιος είχε τις καλύτερες επιλογές.

Δείτε πώς ψήφισαν οι μπασκετικοί συντάκτες του Gazzetta και της Euroleague Greece (Παπαδογιάννης, Καλκαβούρας, Μελάγιες, Κούβαρης, Σταυρουλάκης, Καρφής, Βλαχόπουλος με guest-star τον Χρήστο Κιούση) για τη δεύτερη περίοδο.

image