Οι 4 επικές δοκιμασίες (vids)

Οι 4 επικές δοκιμασίες (vids)

Gazzetta team

Οι συντάκτες του μπάσκετ διασταυρώνουν τα μαχαίρια τους με το team του ποδοσφαίρου και όλοι μαζί απογειώνουν την απόλαυση στις πιο δημιουργικές συνταγές που μπορούν όλοι να ετοιμάσουν στην κουζίνα τους. Ή σχεδόν όλοι.

Οι διαγωνιζόμενοι, λοιπόν, αφήνουν για λίγο το ρεπορτάζ, παίρνουν τις θέσεις τους πίσω από τον πάγκο, μαγειρεύουν και απολαμβάνουν την αγαπημένη τους ελληνική, αφιλτράριστη και φυσικά θολή σταρένια μπύρα. Η ΑΛΦΑ Weiss έχει φρουτώδη γεύση, έντονα αρωματικό χαρακτήρα, ήπια πικράδα και γεμάτο σώμα οπότε είναι η ιδανική μπύρα που απογειώνει την απόλαυση σε όλες τις συνταγές.

Στην πρώτη δοκιμασία ο Νίκος Αθανασίου (ποδόσφαιρο) και η Κάτια Πετροπούλου (μπάσκετ) διαγωνίζονται για να αναδειχθεί ο απόλυτος master του burger. Και οι δύο έχουν στη διάθεσή τους 20 λεπτά, όμως, μόνο ένας θα αναδειχθεί νικητής, εκείνος που θα καταφέρει να ετοιμάσει το πιο νόστιμο και εντυπωσιακό burger, την ιδανική συνοδεία για την ΑΛΦΑ Weiss.

Στη δεύτερη δοκιμασία ο Γιώργος Καραμάνος (ποδόσφαιρο) και ο Γιώργος Κούβαρης (μπάσκετ) διαγωνίζονται αναζητώντας το τέλειο συνοδευτικό της ΑΛΦΑ Weiss και αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη.

Στην τρίτη δοκιμασία ο Νίκος Μαρούδας (ποδόσφαιρο) και η Αιμιλία Χονδρογιάννη (μπάσκετ) βάζουν τα δυνατά τους για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής στην πίτσα. Θα κερδίσει ο περίεργος συνδυασμός ή η πίστη στα λαχανικά;

Στην τέταρτη δοκιμασία ο Δημήτρης Ρούσσος (ποδόσφαιρο) και ο Γιάννης Σταυρουλάκης (μπάσκετ) παίζουν σε έναν μοναδικό αγώνα ταχύτητας. Ποιος θα ετοιμάσει πιο γρήγορα ένα hot dog με 3 υλικά και θα ολοκληρώσει άψογα το τέλειο σερβίρισμα της ΑΛΦΑ Weiss;

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος

Ο Αντώνης Σαούλης και η Κατερίνα Καλού είναι οι κριτές. Εσείς ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κερδίσει; Οι απαντήσεις στα βίντεο.

Δείτε τις δοκιμασίες!