Πάρε μέρος στον διαγωνισμό της Novibet και του Gazzetta και διεκδίκησε ένα iPhone 11.

 

Πόσες φορές έχετε κάνει διαγωνισμό στο γραφείο για το ποιος θα βάλει καλάθι με μια αυτοσχέδια μπάλα από χαρτί στον κάδο; Στον gazzetta το κάνουμε συχνά πυκνά. Εντάξει, όχι διαγωνισμό ακριβώς, αλλά ένα σουτάκι την ημέρα θα το ρίξουμε. Μπορεί να φταίει και η πολλή Ευρωλίγκα.

Όπως και να έχει, την τελευταία εβδομάδα, αποφασίσαμε να μην μείνουμε στο ένα σουτάκι, αλλά να στήσουμε ένα ολόκληρο Trick League για το ποιος θα βάλει το μπαλάκι (ναι, κάναμε αναβάθμιση) με τον πιο ευφάνταστο τρόπο στον κάδο. Αφορμή σε αυτό, αποτέλεσε η νέα καμπάνια της Novibet: «Στη Novibet γράφεις ιστορία».

Έτσι βάλαμε τη φαντασία μας να δουλέψει, σουτάραμε με τους πιο περίεργους τρόπους και καταγράψαμε τα Trick Shots μας στην κάμερα για να μην μπορεί να αμφισβητήσει κανείς τα κατορθώματά μας.

Στο video που ακολουθεί περιλαμβάνονται και μια, δυο...αποτυχημένες απόπειρες.

Αν βαρέθηκες να σουτάρεις μόνος στον κάδο, ήρθε η ώρα να πάρεις το μπαλάκι που έχεις πάνω στο γραφείο και να γράψεις κι εσύ τη δική σου ιστορία, διεκδικώντας ένα iPhone 11. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα video με το δικό σου Trick Shot και να το ανεβάσεις στο TikTok ή το Instagram με hashtag #grafoume_istoria. Στη συνέχεια θα το δεις πλάι στα δικά μας (www.tiktok.com/tag/grafoume_istoria)!

Σε περίπτωση που δεν έχεις ενεργό λογαριασμό στα παραπάνω social media μπορείς να το στείλεις με dm στους αντίστοιχους λογαριασμούς (TikTok, Instagram) του Gazzetta.

Update:

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5/10 νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μπρας με το παρακάτω Trick Shot.

 

@gazzetta.gr

Boomshakalaka! @novibet.gr ##grafoume_istoria

♬ Asian Power (Part 1) - Official Sound Studio