Η καλύτερη 11άδα του φετινού Champions League

Η καλύτερη 11άδα του φετινού Champions League

Gazzetta team

Κάθε χρόνο, η περίοδος που το Champions League μπαίνει στην τελική ευθεία είναι ιδιαίτερη για όλους εμάς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο, ειδικά δε, αν τρέφουμε και μια ιδιαίτερη συμπάθεια για μία εκ των ομάδων που κατάφεραν να προκριθούν. Μπορεί ο φετινός χειμώνας να ήταν ιδιαίτερος και να άλλαξε λίγο τα σχέδιά μας, ωστόσο η μεγάλη στιγμή έχει φτάσει και ήδη έχουμε αρχίσει να σχεδιάζουμε πού θα παρακολουθήσουμε κάθε ένα από τα μεγάλα ματς που έρχονται.

Με αφορμή λοιπόν την επανεκκίνηση του Champions League, αποφασίσαμε να εκτελέσουμε χρέη προπονητή και να σας παρουσιάσουμε την καλύτερη (μέχρι στιγμής) εντεκάδα της φετινής διοργάνωσης, σε σύστημα 4-4-2. Πώς θα γίνει αυτό; Μα φυσικά με τη βοήθεια του My Wallpaper, τoυ εργαλείου που ετοίμασε τo gazzetta.gr σε συνεργασία με τo ULTREX και δίνει σε όλους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους φανέλα, ένα μοναδικό wallpaper κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους.

Εμείς λοιπόν διαλέξαμε τους εξής 11 καλύτερους:

Τερματοφύλακας: Jan Oblak (Atletico Madrid)

Αμυντικοί: (από δεξιά προς τα αριστερά): Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Sergio Ramos (Real Madrid), Marquinhos (Paris st Germain), Alphonso Davies (Bayern Munich)

Μέσοι: (από δεξιά προς τα αριστερά): Kylian Mbappe (Paris St Germain), Fabian Ruiz (Napoli), Cristiano Ronaldo (Juventus), Kevin De Bruyne (Manchester City)

Επιθετικοί: Erling Haaland (Dortmund) Robert Lewandowski (Bayern Munich)

Με τη βοήθεια του My Wallpaper φτιάξαμε και σας παρουσιάζουμε τις φανέλες των κορυφαίων σε κάθε θέση στην ομάδα... όνειρο.

O ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

H AMYNA

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η ΕΠΙΘΕΣΗ