Τοp 5: Αγορές για να περάσεις το καλοκαίρι με στιλ (pics)

Τοp 5: Αγορές για να περάσεις το καλοκαίρι με στιλ (pics)

Gazzetta team

Η θερμοκρασία έχει ξεπεράσει ήδη τους 30 βαθμούς, τα Σαββατοκύριακα στις παραλίες γίνεται το αδιαχώρητο και η διάθεση για δουλειά σιγά σιγά πέφτει.

Μπορεί να είναι ακόμη Ιούνιος, αλλά όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι του 2020 έχει ήδη μπει για τα καλά και στο μυαλό μας στριφογυρίζουν όλα όσα θέλουμε να κάνουμε προκειμένου να το απολαύσουμε στον μέγιστο βαθμό.

Πέρα από την άδειά μας και το καλοκαιρινό δώρο που είναι λίγο νωρίς ακόμη για να τα πάρουμε δημιουργήσαμε μια λίστα με πράγματα που θα μας βοηθήσουν να περάσουμε ένα πιο όμορφο καλοκαίρι. Ένα καλοκαίρι με στιλ.

5. Σανίδα SUP

Τα μπάνια στη θάλασσα είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό μόλις σκεφτόμαστε τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Παρ΄όλα αυτά μπορούν να γίνουν ακόμα πιο συναρπαστικά από ό,τι ήδη είναι. Πώς; Χρησιμοποιώντας μια σανίδα SUP.

Με μια σανίδα SUP θα μπορέσεις να τιθασεύσεις τα κύματα και να νιώσεις πως στέκεσαι πάνω στο νερό συνδυάζοντας μια νέα εμπειρία με γυμναστική.

4. Βιβλία

Κάποτε κάποιος συγγραφέας είχε πει «δεν μπορώ να καταλάβω πως οι άνθρωποι δεν διαβάζουν βιβλία. Τα βιβλία είναι το μοναδικό πράγμα στον κόσμο που προσφέρει τόση απόλαυση και δεν περιλαμβάνει διαφημίσεις».

Μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου λίστα με βιβλία που θα κάνουν την ώρα σου στην παραλία (όταν θα έχεις αφήσει το SUP) πολύ πιο δημιουργική.

3. Backpack

Καλές οι βαλίτσες και τα σακβουαγιάζ, αλλά το backpack δίνει άλλο στιλ στις διακοπές. Ακόμα και αν πας σε ένα ήσυχο προορισμό και δεν γυρίσεις τα μισά hostel της νοτιοανατολικής Ασίας ή δεν μείνεις για ένα μήνα σε κάποια καβάτζα της Γαύδου, το backpack δίνει μια αίσθηση περιπέτειας στο ταξίδι σου. Άσε που είναι και πολύ πιο βολικό, αφού μπορείς να το έχεις συνεχώς πάνω σου, ενώ οι δεκάδες τσέπες και θήκες του, βοηθούν να οργανώσεις πολύ καλύτερα τα πράγματά σου.

2. Μια ρετρό φανέλα του NBA

Με το «Last Dance» να έχει ρίξει το ίντερνετ, οι συζητήσεις για τους κορυφαίους παίκτες του NBA της δεκαετίας του ’90 έχουν φουντώσει για τα καλά σε ΜΜΕ και παρέες. Τα αστέρια που μας έκαναν να αγαπήσουμε το ΝΒΑ έχουν έρθει ξανά στο προσκήνιο και ό,τι έχει να κάνει μαζί τους είναι ξανά περιζήτητο.

Κάτι μας λέει πως περιζήτητες θα είναι και οι φανέλες τους αυτό το καλοκαίρι, οι οποίες θα φορεθούν πολύ σε παραλίες και βόλτες. Κι αν δεν είστε φαν των NBArs των ‘90s, μην ξεχνάτε πως υπάρχει πάντα η φανέλα του Γιάννη.

1. Το Samsung Galaxy S20

Και τώρα ας είμαστε ειλικρινείς. Τα περισσότερα πράγματα που θα κάνεις αυτό το καλοκαίρι (είτε βρίσκονται σε αυτή τη λίστα είτε όχι) συνδυάζονται με το smartphone σου. Για αυτό πρέπει να διαθέτεις τη συσκευή εκείνη που θα καλύψει και την πιο ακραία σου απαίτηση.

Το νέο Galaxy S20 είναι έτοιμο να συνοδεύσει και να γεμίσει το καλοκαίρι σου με στιλ για 4 βασικούς λόγους.

Έχεις τις τέλειες φωτογραφίες στο χέρι. Αναλυτικότερα, αυτό το smartphone προσφέρει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα κάμερας, το οποίο είναι υποβοηθούμενο από τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Έτσι, με ένα απλό πάτημα του δαχτύλου και τη λειτουργία Single Take, εσύ κρατάς την καλύτερη στιγμή, αφού λαμβάνονται έως και 14 διαφορετικά είδη φωτογραφιών και βίντεο (10 φωτογραφίες και 4 βίντεο) μέσα σε 3 με 10 δευτερόλεπτα λήψης. Καλώς ήρθες στον κόσμο των influencers.

Βλέπεις τις σειρές σου με άλλο μάτι. Το S20 διαθέτει οθόνη Dynamic AMOLED Infinity-O μεγέθους 6.2’’, στην οποία το πλαίσιο έχει σχεδόν εξαφανιστεί, χωρίς notch, μόνο μια μικρή οπή για την κάμερα. Αυτό, σε συνδυασμό με τον στερεοφωνικό ήχο, ενισχυμένο με Dolby Atmos σου προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία. Το καλύτερο; Χάρη στην εξαιρετικά ισχυρή μπαταρία του, αλλά και τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης, το binge-watching αποκτά άλλες διαστάσεις.

Είναι ιδανικό για gaming. Με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, ταχύτατο επεξεργαστή, 12GB μνήμη RAM, ήχο AKG και την ειδική λειτουργία Game Booster, η οποία ενεργοποιείται στο background και βελτιστοποιεί τη συσκευή για κορυφαία απόδοση, είναι βέβαιο ότι το S20 θα σε βγάλει νικητή.

Τέλος, το νέο smartphone της Samsung πηγαίνει το multitasking σε άλλο επίπεδο, ενώ παράλληλα προσφέρει τεράστιο χώρο αποθήκευσης για όλα τα αρχεία και τα μέσα υψηλής ανάλυσης.

Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

Sponsored by Samsung