Βρήκαμε το κατάλληλο ρολόι για να φοράς το απόγευμα στη γυμναστική

Βρήκαμε το κατάλληλο ρολόι για να φοράς το απόγευμα στη γυμναστική

Gazzetta team

Η πρόοδος της τεχνολογίας έχει δώσει τη δυνατότητα στον άνθρωπο ν’ αποκτήσει σχεδόν τα πάντα σε αυτά τη ζωή. Χρήματα, δόξα, δύναμη.

Κάθε χρόνος που περνάει οι δυνατότητες και οι κατακτήσεις του αυξάνονται ακόμη περισσότερο και τον κάνουν όλο και πιο δυνατό. Όσο, όμως, και να προχωρά ένα πράγμα δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει ακόμα. Τον χρόνο.

Ο χρόνος περνά χωρίς κανείς να μπορεί να τον τιθασεύσει. Δεν κάνει διακρίσεις και κυλά με τους δικούς του ρυθμούς. Για αυτό το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον αξιοποιούμε και να τον καταγράφουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όσον αφορά την αξιοποίηση του χρόνου, κάθε ένας από εμάς έχει τα δικά του προσωπικά στάνταρ και τρόπους να το πετύχει. Όσον αφορά την καταγραφή του, τα στάνταρ έχουν μπει από την Tag Heuer.

Τον ελβετικό οίκο ρολογιών του οποίου τα ρολόγια είναι συνυφασμένα με τον αθλητισμό, την περιπέτεια και την αδρεναλίνη.

Στο παρόν κείμενο θα μιλήσουμε για το TAG Heuer FORMULA 1 Quartz Chronograph, το κατάλληλο ρολόι για να φοράς το απόγευμα όταν θα κάνεις την γυμναστική σου. Είτε αυτή περιλαμβάνει μια επίσκεψη σε γυμναστήριο ή κολυμβητήριο είτε κάποια υπαίθρια δραστηριότητα.

Το όνομα του συγκεκριμένου ρολογιού μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού η TAG HEUR κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Τα άσχημα νέα είναι ότι ο χρόνος πετάει. Τα καλά ότι εσύ είσαι ο πιλότος», Michael Αltshuler

Ο ρόλος της Tag Heuer στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Ήδη από το 1860, την χρονιά που ο Edouard Heuer ίδρυσε την εταιρεία στο St. Imier της Ελβετίας, ο χώρος του αυτοκινήτου μπήκε στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Η Heuer παρουσίασε τον πρώτο της χρονογράφο το 1882 και με αυτόν ξεκίνησε η μεγάλη ιστορία της στην μέτρηση αγώνων αυτοκινήτου. Ακολούθησαν μια σειρά από εφευρέσεις, τεράστιας σημασίας για τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως η παρουσίαση το 1916 του Mikrograph, του πρώτου ιστορικά χρονόμετρου που είχε τη δυνατότητα καταγραφής του 1/100ου του δευτερολέπτου – με μηχανικό τρόπο μάλιστα και έφερε επανάσταση στο χώρο, αντικαθιστώντας τα χρονόμετρα της εποχής που μετρούσαν μόνο το 1/5ο του δευτερολέπτου.

Αποτέλεσμα της παρουσίας της Heuer στο χώρο της χρονομέτρησης αγώνων αυτοκινήτου, ήταν τα ρολόγια της να ελκύσουν τους σημαντικότερους οδηγούς αγώνων αυτοκινήτων της εποχής και έτσι με πρώτο τον Jo Siffert το 1969, ένας-ένας όλοι οι θρύλοι του βολάν προστέθηκαν στην ιστορία της εταιρείας, γράφοντας ιστορικές σελίδες με τις νίκες και τις επιδόσεις τους.

Όπως ήταν φυσικό η συνεργασία της Heuer επεκτάθηκε και στις ομάδες των εταιρειών που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της Formula1, ξεκινώντας από την ομάδα της Ferrari (1971-1979), ενώ όλοι γνωρίζουμε τη συνεργασία της TAG Heuer με την αγωνιστική ομάδα της Mercedes – McLaren. Περισσότερο από μια δεκαετία διήρκησε και η ανάληψη της επίσημης χρονομέτρησης των αγώνων της Formula1 για την TAG Heuer (1992-2003), ενώ αργότερα προστέθηκαν και πολλές άλλες διοργανώσεις, όπως οι αγώνες Indy (2004-2006), ως αποτέλεσμα της εμπειρίας της TAG Heuer, αλλά και της μοναδικής της δυνατότητας χρονομέτρησης του 1/10.000ου του δευτερολέπτου.

Παράλληλα με όλη αυτή την έντονη δραστηριότητα της, που έφερε την TAG Heuer στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συνέδεσε το όνομά της με αγώνες, πίστες, διοργανώσεις και θρυλικά πρόσωπα του χώρου, η ελβετική εταιρεία καθόρισε την εξέλιξη των σπορ χρονογράφων με μια σειρά από συλλογές που αποτελούν φετίχ για τους φίλους τόσο των μηχανικών ρολογιών, όσο και του χώρου του σπορ αυτοκινήτου.

Η συλλογή Formula1 δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί μια από τις πλέον επιτυχημένες της TAG Heuer.

Η χρήση υψηλής τεχνολογίας, οι υψηλές επιδόσεις και η εντυπωσιακή αισθητική συνδέουν σήμερα τα μοντέλα της συλλογής Formula1 με την ομάδα Red Bull Racing.

«Ηδονή και δράση κάνουν το χρόνο να φαίνεται λίγος», William Shakespeare

To TAG Heuer FORMULA 1 Quartz Chronograph στην καθημερινότητά σου

Μπορεί η ώρα της γυμναστικής να έχει συνδεθεί μ’ ένα πιο χαλαρό ντύσιμο και γενικότερα εμφάνιση, αυτό όμως, δεν σημαίνει πως υπάρχει λόγος να κάνουμε εκπτώσεις στο στιλ μας. Ειδικά στο στιλ που σχετίζεται με τον τρόπο με τον οποίο υπολογίζουμε το χρόνο μας.

Για αυτό για την απογευματινή γυμναστική έχουμε επιλέξει το TAG Heuer FORMULA 1 Quartz Chronograph, το οποίο διαθέτει απαράμιλλο σπορ στιλ, το οποίο θα σε κάνει να ξεχωρίζεις και κατά τη διάρκεια της γυμναστικής σου. Παράλληλα, θα έχεις στο χέρι σου ένα ρολόι συνώνυμο της αξιοπιστίας και της ακρίβειας. Μια ακρίβεια που χρειάζεσαι όσο καταγράφεις τους χρόνους και τις επιδόσεις σου στη γυμναστική.

Στα συν του ρολογιού είναι πως αποπνέει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Δύο χαρακτηριστικά που μπορείς να μεταφέρεις και στις αθλητικές επιδόσεις σου κάθε φορά που θα κοιτάς τον καρπό σου ενώ γυμνάζεσαι.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά

Quartz χρονογράφος από ατσάλι και ατσάλινη στεφάνη με επικάλυψη μαύρου τιτανίου

Κάσα διαμέτρου 43 χιλιοστών

Kρύσταλλο ζαφείρι με ειδική αντι - ανακλαστική επεξεργασία.

Με ταχυμετρική σκάλα αλλά και τους κλασικούς δείκτες των ενδείξεων χρονογράφου

Αδιάβροχο σε βάθος 200 μέτρων

Τιμή: € 1.345

Για περισσότερες πληροφορίες: www.tagheuer.com