«Η έγνοια της μετριότητας είναι πώς θα σκοτώσει τον χρόνο. Ο σοφός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάθε δευτερόλεπτο»

Αυτή η ρήση του Άρθουρ Σοπενχάουερ είναι ίσως η πιο αντιπροσωπευτική για την έννοια του χρόνου. Φιλόσοφοι, καλλιτέχνες, ιστορικοί, επιστήμονες, όλοι έχουν προσπαθήσει ανά καιρούς να ορίσουν και να καθορίσουν τον χρόνο, αλλά ίσως κανείς δεν έπεσε τόσο μέσα όσο ο Γερμανός φιλόσοφος.

Σήμερα, που όλα περνούν τόσο γρήγορα από μπροστά μας, από τις ανθρώπινες σχέσεις μέχρι την πληροφορία, είναι πιο επιτακτικό από ποτέ να ορίζουμε οι ίδιοι το χρόνο μας. Τα πράγματα έχουν γίνει εξαιρετικά απαιτητικά σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας και κάθε χαμένο δευτερόλεπτο μας φαίνεται σαν αιώνας. 

Σκεφτείτε το εξής απλό πράγμα, πόσες φορές λέμε «ούτε που κατάλαβα πώς πέρασε και η σημερινή μέρα»; Πολλές! Όμως, δεν χρειάζεται να το κάνουμε πια. Μπορούμε να οριοθετούμε καλύτερα τις υποχρεώσεις μας, με ένα απλό αξεσουάρ, ένα ρολόι.

Για αυτό βρήκαμε τους τρεις λόγους που το να φοράς ρολόι στο γραφείο θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις καλύτερα στη ζωή σου.

Για να μην χάνεις ούτε ένα meeting

Αν υπάρχει ένα πράγμα πάνω στο οποίο έχεις βασίσει την επαγγελματική σου πορεία, αυτό είναι η συναδελφικότητα και η τυπικότητα. Μπορεί κανένα από τα δύο να μην ακούγεται τόσο συναρπαστικό όσο το να δηλώνεις “Social Media Enthusiast” ή “Entrepreneur”, αλλά παραμένουν τα δύο πιο απαραίτητα χαρακτηριστικά για όποιον αγαπά τη δουλειά του και σέβεται τον εαυτό του. Άλλωστε, όλοι έχουν να λένε στο γραφείο για το πόσο τυπικός είσαι με τα deadlines και για το ότι ποτέ δεν καθυστέρησες σε meeting.

Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψουμε γιατί το TAG Heuer Carrera Calibre 16 είναι το ρολόι που πρέπει να αποκτήσεις.

Είναι το συνώνυμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Από το λανσάρισμά του, το 1963, το πρώτο μοντέλο Carrera έγινε συνώνυμο με τη χρονομέτρηση αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πολλοί θρύλοι του βολάν επέλεξαν να φορούν χρονογράφους Heuer Carrera κατά τη διάρκεια της καριέρας τους. Πάμε στοίχημα ότι έχεις ήδη καταλάβει για τι σπουδαίο «εργαλείο». Ιδίως αν σου πούμε ότι ο θρυλικός οδηγός της F1, Jo Siffert φορούσε TAG Heuer ή ότι η TAG Heuer είχε συνεργαστεί με τη Ferrari ή ότι τώρα την βλέπεις «πάνω» στον Μαξ Φερστάπεν ή για τον Άιρτον Σένα, τότε αυτομάτως καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάμε απλώς για ένα ρολόι, αλλά για ένα θρυλικό αξεσουάρ που έχει «γράψει» χιλιάδες χιλιόμετρα στην ανδρική ιστορία.

Σήμερα, το γεμάτο στυλ ρολόι με διάμετρο κάσας στα 41 χιλιοστά, αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου Calibre 16, δερμάτινο λουρίκαι ενδείξεις χρονομέτρησης σε 3 μικρά καντράν, το μοντέλο έχει ξεκάθαρες αναφορές στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η στεφάνη είναι κατασκευασμένη από κεραμικό και φιλοξενεί ενδείξεις της ταχυμετρικής κλίμακας, ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για κάθε ρολόι που θέλει να υπηρετήσει τα μηχανοκίνητα σπορ.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό 

Το TAG Heuer Carrera Calibre 16 έρχεται για να φέρει την «επανάσταση» στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε ένα ρολόι. Δεν είναι απλώς ένα αντικείμενο που φοράμε στο χέρι μας. Είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία που κρύβει πάνω του premium τεχνική, αισθητική και ποιότητα.

Αυτόματος χρονογράφος από ατσάλι  με μηχανισμό Calibre 16

Κάσα διαμέτρου 41 χιλιοστών

Kρύσταλλο ζαφείρι με ειδική αντι - ανακλαστική επεξεργασία

Αδιάβροχο σε βάθος 100 μέτρων

Δερμάτινο λουρί

Τιμή: 4.033 ευρώ

Αυτό εδώ είναι το TAG Heuer Carrera Calibre 16

Για περισσότερες πληροφορίες: www.tagheuer.com