Στα... άκρα για Σορεντίνο

Γράφει ο... Αετός!
Στα... άκρα για Σορεντίνο

bet365

Την δικαστική οδό επιλέγει η ΑΕΚ για να δικαιωθεί σχετικά με τα χρήματα που ζητάει από την Κιέβο για τον Στέφανο Σορεντίνο, έπειτα από την αδιαφορία των Ιταλών στις προσπάθειές της για συμβιβαστική λύση.

Στα... όριά τους φαίνεται πως έφτασαν οι άνθρωποι της Ένωσης σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Ιταλού πορτιέρο. Οι «κιτρινόμαυροι» διεκδικούν περί τις 500.000 ευρώ από την Κιέβο Βερόνα, ποσό το οποίο αντιστοιχεί στο ποσοστό 20% μεταπώλησης που είχε μπει στον παίκτη, ο οποίος δόθηκε στην Παλέρμο έναντι περίπου 3,8 εκατ. ευρώ.

Όλες οι προσπάθειές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για να τα «βρουν» με την ιταλική ομάδα, έχουν πέσει στο «κενό» και η υπομονή των ιθυνόντων του Δικεφάλου εξαντλήθηκε. Πλέον διακόπτεται κάθε δίαυλος επικοινωνίας και θα γίνει άμεσα προσφυγή στα αρμόδια όργανα, ώστε να λάβει η ΑΕΚ τα χρήματα που δικαιούται.

Αν και όπως φαίνεται είναι δεδομένο πως η Ένωση θα εισπράξει κάποια στιγμή το ποσό που αξιώνει, η εξέλιξη αυτή μόνο ευνοϊκή δεν είναι, αφού αποτελεί επιτακτική ανάγκη να μπει άμεσα ρευστό στα ταμεία της ΠΑΕ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα