Κορακάκη: Πρώτη στον προκριματικό του αεροβόλου πιστολιού 10μ στο President's Cup

Newsroom
Κορακάκη: Πρώτη στον προκριματικό του αεροβόλου πιστολιού 10μ στο President's Cup

bet365

Με την καλύτερη βαθμολογία ολοκλήρωσε τον προκριματικό του αεροβόλου πιστολιού 10μ η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη, στο President's Cup.

H 26χρονη πρωταθλήτρια της σκοποβολής Άννα Κορακάκη βρίσκεται στο Κάιρο για το President's Cup, όπου συμμετέχει και στα δύο αγωνίσματα στα οποία διαπρέπει.

Το πρωί της Τετάρτης (30/11) αγωνίστηκε στον προκριματικό του αεροβόλου πιστολιού 10μ και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο με σχετική άνεση καθώς συγκέντρωσε την καλύτερη βαθμολογία από τις 13 συμμετέχουσες και ήταν πρώτη στην κατάταξη. Ο ημιτελικός και ο αγώνας του χρυσού μεταλλίου είναι προγραμματισμένοι για την Παρασκευή, 2/12.

Αποτελέσματα προκριματικού:

erye

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Κορακάκη βρίσκεται στο Νο1 του Παγκόσμιου ράνκινγκ στο συγκεκριμένο αγώνισμα, στο οποίο κατέχει το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο από το Ρίο 2016, και έχει ήδη εξασφαλίσει την Ολυμπιακή πρόκριση.

Αργότερα, το μεσημέρι, η χρυσή Ολυμπιονίκης θα αγωνιστεί και στο σπορ πιστόλι 25μ του President's Cup με στόχο τη δεύτερη πρόκριση στον τελικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα