Σανιόλ: «Θα ήταν άδικο να μην πάρουμε τον βαθμό»

Gazzetta team
Σανιόλ: «Θα ήταν άδικο να μην πάρουμε τον βαθμό»

bet365

Ο τεχνικός της Εθνικής Γεωργίας υπογράμμισε ότι η ομάδα του είχε τον έλεγχο κόντρα στην Εθνική Ελλάδας και πως άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Όσα είπε ο Βίλι Σανιόλ:

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Η Ελλάδα μπορούσε να προηγηθεί στην αρχή, αλλά προηγήθηκε με έναν περίεργο τρόπο στο φινάλε. Ευτυχώς ισοφαρίσαμε άμεσα. Μετά το 20ο λεπτό είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Απέναντι στη Σουηδία και την Ισπανία θεωρώ πως παίξαμε καλύτερα, αλλά δεν πήραμε βαθμό. Αυτός ο βαθμός ήταν καλός για μας, γιατί μετά την προσπάθεια που κάναμε θα ήταν άδικο και άσχημο για τα παιδιά να μην πάρουμε ούτε βαθμό. Είμαι περήφανος για τα παιδιά και ελπίζω να τα πάμε ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Με την πανδημία δεν υπάρχει κόσμος και θα ήταν πιο δύσκολα για μας αν παίζαμε σε γεμάτο γήπεδο. Ελπίζω στα επόμενα ματς των προκριματικών να υπάρχει κόσμος παντού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα