Προπόνηση στην Τούμπα για την Εθνική, στην τελική ευθεία για Γεωργία (vid)

Gazzetta team
Προπόνηση στην Τούμπα για την Εθνική, στην τελική ευθεία για Γεωργία (vid)

bet365

Χωρίς προβλήματα η Εθνική Ελλάδας προπονήθηκε στην Τούμπα και την Τρίτη ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το ματς της Τετάρτης με τη Γεωργία.

Οι Έλληνες διεθνείς μετά τον σημαντικό βαθμό που πήραν στην Ισπανία στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έπειτα από τη φιλική νίκη επί της Ονδούρας στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τη Γεωργία την Τετάρτη (21:45) στην Τούμπα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ομίλου.

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ δεν έχει προβλήματα, με τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να προπονούνται το απόγευμα της Δευτέρας στην Τούμπα. Ο Δημήτρης Πέλκας ξεπέρασε τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε και μπαίνει και αυτός στα πλάνα του Φαν'τ Σχιπ.

Την Τρίτη (30/3) οι παίκτες της Εθνικής θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι κόντρα στη Γεωργία με προπόνηση στις 16:45 στο αθλητικό κέντρο Lolas. Νωρίτερα στις 12:00 ο Φαν'τ Σχιπ θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης. H συνέντευξη Τύπου της Γεωργίας θα γίνει στις 17:30 στο γήπεδο Τούμπας και η προπόνηση στις 18:00.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα