Σανιόλ: «Δεν πάμε στην Ελλάδα για ν' αμυνθούμε, αλλά για να πάρουμε βαθμούς»

Βασίλης Τεμπέλης
Σανιόλ: «Δεν πάμε στην Ελλάδα για ν' αμυνθούμε, αλλά για να πάρουμε βαθμούς»

bet365

Ο προπονητής της εθνικής Γεωργίας, Βιλί Σανιόλ, υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν θα αμυνθεί κόντρα στην Ελλάδα (31/3, 21:45), ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αλλάξει πρόσωπα δίνοντας χρόνο σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ στις ήττες από τη Σουηδία και Ισπανία.

Η εθνική Γεωργίας γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής (28/3) την εντός έδρας ήττα (1-2) από την αντίστοιχη της Ισπανίας για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γεωργίας, Βιλί Σανιόλ, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν θα κατέβει στο ματς της Τούμπας κόντρα στην Εθνική Ελλάδας (31/3, 21:45) για να αμυνθεί, αλλά για να πάρει βαθμούς. Παράλληλα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αλλάξει πρόσωπα δίνοντας χρόνο σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ στα δύο πρώτα ματς.

«Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά στις 22 Μαρτίου και δεν έχουμε πολύ χρόνο μαζί. Παίξαμε δύο ματς κόντρα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες. Δεν έχω διαπιστώσει έλλειψη ενθουσιασμού από τους παίκτες μου, αντίθετα το απολαμβάνουν.

Ίσως κόντρα στην Ελλάδα να πάρουν την ευκαιρία παίκτες που δεν είχαν παίξει τόσο στα δύο προηγούμενα ματς. Δεν πάμε στην Ελλάδα για να αμυνθούμε, αλλά για να πάρουμε βαθμούς», υποστήριξε ο 44χρονος Γάλλος προπονητής. Η Γεωργία μετά από τα πρώτα δύο ματς δεν έχει βαθμό, ενώ η Ελλάδα έχει έναν, αυτόν στη Γρανάδα κόντρα στη «ρόχα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα