Η Αυστραλή επιθετικός που συγκίνησε, αποσύρθηκε για να στηρίξει τον σύντροφό της που έχει καρκίνο

Gazzetta team
Η Αυστραλή επιθετικός που συγκίνησε, αποσύρθηκε για να στηρίξει τον σύντροφό της που έχει καρκίνο

bet365

Η Ράλι Ντόμπσον που σκόραρε στο ποδοσφαιρικό αντίο της και στον πανηγυρισμό δέχτηκε δαχτυλίδι γάμου, τελικά αποσύρθηκε μόλις στα 28 της, επειδή θέλει να είναι στο πλευρό του Ματ, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεφάλι.

Την περασμένη Πέμπτη, η ιστορία της Ράλι Ντόμπσον έκανε τον γύρο του κόσμου. Η επιθετικός της Melbourne City σκόραρε σε αυτό που η ίδια είχε ορίσει ως αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της. Αμέσως έτρεξε προς τον σύντροφό της και πανηγύρισε μαζί του. Κι εκείνος την περίμενε πίσω από το κόρνερ, κάνοντάς της την μεγαλύτερη έκπληξη: ένα δαχτυλίδι γάμου, το οποίο και της προσέφερε γονατιστός. Και η Ράλι, που είχε προκαλέσει εντύπωση με την απόφασή της να αποσυρθεί μόλις στα 28 χρόνια της, εννοείται ότι δέχτηκε.

Μόνο που πίσω από αυτή τη γλυκιά ιστορία, το όμορφο ποδοσφαιρικό highlight, κρύβεται και η βαθύτερη έννοια της αγάπης της Ράλι για τον Ματ. Ο τελευταίος έχει διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο και δίνει τη δική του τεράστια μάχη, με τη διεθνή Αυστραλέζα επιθετικό να αφήνει το παιχνίδι, ώστε να παλέψει μαζί του. Καθώς άφηνε το δαχτυλίδι στον Ματ και επέστρεφε στο γήπεδο, οι συμπαίκτριές της έκλαιγαν μαζί της. Μία ιστορία που ξεκίνησε στο χορτάρι και ξετυλίχθηκε στις καρδιές όλων μας...

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα