Σιώπης - Sport: «Στρατιώτης, δεν άφησε τον Πέδρι να πάρει ανάσα»

Κώστας Ζάλιαρης
Σιώπης - Sport: «Στρατιώτης, δεν άφησε τον Πέδρι να πάρει ανάσα»

bet365

Ο ισπανικός Τύπος αποθεώνει τον Μανώλη Σιώπη για τον τρόπο με τον οποίο δεν άφησε τον Πέδρι να... πάρει ανάσα στο ντεμπούτο του με την ανδρική εθνική ομάδα της Ισπανίας.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Σιώπης με τη γνωστή του μαχητικότητα ήξερε την αποστολή του στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Γρανάδα το βράδυ της Πέμπτης από το 65ο λεπτό της αναμέτρησης της Εθνικής μας με την Ισπανία.

Ανέλαβε man-to-man το μαρκάρισμα του Πέδρι και όπως αναφέρει η καταλανική Sport, «ο Πέδρι εκπλήρωσε το όνειρο της συμμετοχής στο ανδρικό τμήμα της Ισπανίας, όμως, το ντεμπούτο του θα του μείνει αξέχαστο και από τον άνθρωπο που τον μάρκαρε. Ο Έλληνας στρατιώτης του έκανε πικρή την εμφάνιση, και δεν τον άφησε να πάρει ανάσα. Ο Φαν'τ Σχιπ διέταξε το ατομικό μαρκάρισμα.

Ο Σιώπης, με την μαχητικότητά του, είχε περάσει στο ματς στο ημίχρονο για να δώσει ενέργεια στη μεσαία γραμμή της Ελλάδας.

Είναι ένας από τους παίκτες που κλήθηκαν στην εθνική Ελλάδας λόγω της αφοσίωσής του και της δουλειάς του στο γήπεδο. Εκτέλεσε άψογα την αποστολή του με τον Πέδρι».

Μάλιστα, συμπεριλαμβάνεται κι ένα μικρό βιογραφικό για την καριέρα του, την μεταγραφή στην Αλάνιασπορ κι όσα έχει πετύχει...

To 3o επεισόδιο του My Story είναι στον «αέρα» με τον Σπύρο Γιαννιώτη να συγκλονίζει! Δείτε το εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα