Κυριακόπουλος στο gazzetta.gr: «Δεν φοβηθήκαμε την, ίσως, καλύτερη ομάδα στον πλανήτη»

Gazzetta team
Κυριακόπουλος στο gazzetta.gr: «Δεν φοβηθήκαμε την, ίσως, καλύτερη ομάδα στον πλανήτη»

bet365

Μετά την ισοπαλία (1-1) στη Γρανάδα επί της Ισπανίας, ο Γιώργος Κυριακόπουλος, μίλησε στο gazzetta.gr και στο ανταποκριτή μας Πάνο Κώστοπουλο, τονίζοντας πως η Εθνική μας δεν φοβήθηκε το θηρίο που είχε απέναντί της.

H Εθνική, κόντρα σ' όλες τις προβλέψεις, πήρε ένα τεράστιο «Χ» κόντρα στην Ισπανία. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος, μίλησε στο gazzetta.gr και στον ανταποκριτή μας Πάνο Κωστόπουλο και τονίζει πως άπαντες στην ομάδα κρατούν χαμηλά την μπάλα και στέλνει μήνυμα για νίκες στα ματς με Ονδούρα και Γεωργία.

«Ξέραμε ότι παίζουμε με την Ισπανία, ίσως την κορυφαία ομάδα στον πλανήτη σε επίπεδο εθνικών ομάδων αλλά τελικά δεν φοβηθήκαμε. Όλα τα παιδιά έχουμε γίνει μια οικογένεια, υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Κυριακόπουλος στο gazzetta.gr και συνέχισε:

«Είπαμε ότι θα τα δώσουμε όλα, θα δείξουμε αποφασιστικότητα - κάτι που κάναμε - δείξαμε μαχητικότητα και πιστεύω ότι μέσα από τις συζητήσεις και την προετοιμασία που κάναμε βγήκε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Πότε είπατε «μπορούμε να πάρουμε κάτι»;

«Το είπαμε όταν έγινε η ισοφάριση. Είπαμε πως αν αμυνθούμε σωστά μπορούμε να πάρουμε κάτι πολύ καλό».

Το 2003, με τη νίκη επί της Ισπανίας ξεκίνησε το μαγικό ταξίδι μέχρι και την κατάκτηση του Euro. Αυτό το αποτέλεσμα, πάλι κόντρα στην Ισπανία, μπορεί να οδηγήσει σε κάτι μεγάλο;

«Μακάρι αυτή η ισοπαλία, όπως το 2003 ήταν εκείνη η νίκη, έτσι κι αυτό το αποτέλεσμα να αποτελέσει την αφετηρία για κάτι μεγάλο. Κρατάμε χαμηλά την μπάλα και όπως είπα και σε άλλη μου συνέντευξη κοιτάμε το επόμενο ματς με την Ονδούρα και το επόμενο με τη Γεωργία. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε και αν αναρριχηθούμε όσο περισσότερο γίνεται στη βαθμολογία».

To 3o επεισόδιο του My Story είναι στον «αέρα» με τον Σπύρο Γιαννιώτη να συγκλονίζει! Δείτε το εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα