Γερμανία: Θετικός στον κορονοϊό ο Χόφμαν, κανονικά το ματς με την Ισλανδία

Gazzetta team
Γερμανία: Θετικός στον κορονοϊό ο Χόφμαν, κανονικά το ματς με την Ισλανδία

bet365

Ο Γιόνας Χόφμαν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και μπήκε σε καραντίνα, όπως και ο Μάρτσελ Χάλστενμπεργκ, αλλά η πρεμιέρα της Γερμανίας με την Ισλανδία για τον 10ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ θα διεξαχθεί κανονικά (25/3, 21:45, Cosmote Sport 4 HD).

Κορονό – συναγερμός στις τάξεις της Εθνικής Γερμανίας, αλλά χωρίς περαιτέρω συνέπειες, από την απουσία δύο (μη) βασικών ποδοσφαιριστών από την αποψινή αναμέτρηση με την Ισλανδία στο Ντίσελντορφ (25/3, 21:45, Cosmote Sport 4 HD), στην πρεμιέρα των Πάντσερ στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο μέσος της Γκλάντμπαχ, Γιόνας Χόφμαν, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και μπήκε αμέσως σε καραντίνα, όπως και ο Μάρτσελ Χάλστενμπεργκ, αριστερός μπακ της Λειψίας, ο οποίος κρίθηκε ως ο παίκτης με τον οποίο ήρθε σε επαφή τις τελευταίες ώρες ο Χόφμαν.

Ο Γιόαχιμ Λεβ δεν υπολογίζει τους δύο ποδοσφαιριστές, αλλά ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά, αφού τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι υπόλοιποι παίκτες και το τεχνικό τιμ βγήκαν αρνητικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα