Σάντος: «Έχω στενή σχέση με τον Ρονάλντο, αλλά δεν χρειάζεται να αποκαλύπτω τις συμβουλές μου»

Σάντος: «Έχω στενή σχέση με τον Ρονάλντο, αλλά δεν χρειάζεται να αποκαλύπτω τις συμβουλές μου»

bet365

Ο Φερνάντο Σάντος με αφορμή τα ματς της Πορτογαλίας στα Προκριματικά του Μουντιάλ αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση, αλλά και την κουβέντα που αναμένεται να κάνει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο αποκλεισμός της Γιουβέντους στους «16» του Champions League από την Πόρτο, αλλά και η ήττα-σοκ στο Τορίνο από τη Μπενεβέντο έχουν προκαλέσει αναταράξεις στους «μπιανκονέρι» με συνέπεια από την έντονη κριτική να μη γλιτώνει ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Πορτογαλία ετοιμάζεται για τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανατιμετωπίζοντας κατά σειρά Αζερμπαϊτζάν, Σερβία και Λουξεμβούργο με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος να αναφέρεται στο μεγάλο αστέρι των Ιβήρων.

«Αν πρέπει να δώσω κάποια συμβουλή στον Ρονάλντο θα το κάνω προσωπικά δεν χρειάζεται να δημοσιοποιώ τα λεγόμενα μας. Όταν τον καθοδήγησα για πρώτη φορά ως προπονητής ήταν 18 ετών.

Πάνε πολλά χρόνια. Πάντα είχαμε στενή σχέση και συζητούσαμε ως φίλοι. Όταν βρίσκεται στην εθνική ομάδα οι κουβέντες μας είναι ανάμεσα σε προπονητή και παίκτη», τόνισε αρχικά ο Σάντος προσθέτοντας;

«Εάν θέλει να μου μιλήσει θα του πω ό,τι σκέφτομαι. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή εδώ για να μιλήσω για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Εκπροσωπεί την εθνική Πορτογαλίας από μικρή ηλικία.

Πάντα έχει την ίδια φιλοδοξία, το ίδιο πάθος, την ίδια επιθυμία και την ίδια χαρά. Του αρέσει που βρίσκεται εδώ. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ψυχολογικά θα είναι πολύ δυνατός».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα