Ράκιτιτς: «Το γήπεδο θα "καίει", να είμαστε ψύχραιμοι»

Δημήτρης Ρούσσος
Ράκιτιτς: «Το γήπεδο θα "καίει", να είμαστε ψύχραιμοι»

bet365

Ο Ιβάν Ράκιτιτς εκπροσώπησε τους Κροάτες ποδοσφαιριστές στη Συνέντευξη Τύπου στο «Καραϊσκάκης» κι αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο φαληρικό γήπεδο την Κυριακή.

Σίγουρος για το πλεονέκτημα και την ποιότητα της ομάδας του, αλλά επιμένοντας πως απομένει ακόμα ένα παιχνίδι για να «κλειδώσει» η πρόκριση για τους Κροάτες, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να διατηρήσει την ψυχραιμία της, ώστε να πάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

- Αν βλέπει ως πρόκληση μετά από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα

Ναι όντως, μας περιμένει πολύ σκληρό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, παρότι έχουμε πετύχει πολύ καλό αποτέλεσμα. Η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή και πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, ώστε να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

- Αν αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο από το Ζάγκρεμπ.

Όχι, γιατί κι εκείνο ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Ελλάδα έχει έναν παραπάνω λόγο για να παίξει διαφορετικά, ένα παραπάνω κίνητρο, και λόγω σκορ αλλά και λόγω έδρας, όμως εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας με ψυχραιμία.

- Συμφωνείτε πως αύριο η Ελλάδα δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες για να αλλάξει κάτι;

Παρότι έχουμε μεγάλο προβάδισμα, η πίεση θα είναι τεράστια. Εξάλλου, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι πολύ καθοριστική, αφού οι οπαδοί της Ελλάδας θα την υποστηρίξουν θερμά.

- Είναι αντιπροσωπευτικό της διαφοράς δυναμικότητας των δυο ομάδων το 4-1 του πρώτου αγώνα;

Εμείς ξέρουμε πως είμαστε καλή ομάδα και η ποιότητα αποδεικνύεται στο γήπεδο. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο, να δείξουμε την κλάση μας υπό αυτές τις συνθήκες.

- Η Κροατία «μεταμορφώθηκε» με τον νέο προπονητή. Τί νέο έφερε στην ομάδα;

Ο Ντάλιτς είναι από τη φύση του νικητής. Έχει προσθέσει πολλά νέα πράγματα στην ομάδα και αυτό φαίνεται στην απόδοσή μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα