ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ντάλιτς: «Δεν κοιμηθήκαμε από την υπερένταση, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ

Ντάλιτς: «Δεν κοιμηθήκαμε από την υπερένταση, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Ντάλιτς: «Δεν κοιμηθήκαμε από την υπερένταση, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

 Ο τεχνικός της εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς επανάλαβε πως τίποτα δεν έχει κριθεί σημειώνοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική».  

 Η σαρωτική επικράτηση της Κροατίας με 4-1 κόντρα στην Εθνική φέρνει την ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς μια ανάσα από την πρόκριση της στα τελικά του Μουντιάλ 2018.

 

O 51χρόνος τεχνικός σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους μετά τα ξέφρενα πανηγύρια των διεθνών της «Χρβάτσκα» τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της κροατικής ομοσπονδίας πως τίποτα δεν έχει κριθεί παρά το 4-1 στο Ζάγκρεμπ.

«Δεν κοιμηθήκαμε καλά εξαιτίας της υπερέντασης από αυτό το παιχνίδι, αλλά είμαστε έτοιμοι να προπονηθούμε λίγο να ξεκουραστούμε και να πετάξουμε για Ελλάδα.

Βαδίζουμε βήμα-βήμα, μέρα με μέρα και δεν θα πάμε να υπερασπιστούμε το 4-1, αλλά θα παίξουμε σαν να έχει έρθει 0-0 το πρώτο παιχνίδι.

Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και θα υπάρχει πίεση. Όλα είναι όμορφα μέχρι στιγμής, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Τα πάντα θα κριθούν στον Πειραιά. Θα πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Μετά θα πανηγυρίσουμε», τόνισε αρχικά ο Ντάλιτς προσθέτοντας:

«Μπορεί να κάνουμε λάθη και να τους βάλουμε ξανά μέσα. Οπότε, θα επιτεθούμε, αν και θα είμαστε πιο προσεκτικοί. Νομίζω ότι η ατμόσφαιρα στο ματς ήταν καλή, όλα πήγαν καλά. Ήταν πανέμορφο, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει μέχρι να κάνουμε τη δουλειά μας και στον Πειραιά. Δεν υπάρχει χαλάρωση και η εμφάνιση της Πέμπτης μας δίνει κουράγιο να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι».