Την τελευταία στιγμή για Σωκράτη και Τοροσίδη (pics & vid)

Την τελευταία στιγμή για Σωκράτη και Τοροσίδη (pics & vid)

Νίκος Μαρούδας
Την τελευταία στιγμή για Σωκράτη και Τοροσίδη (pics & vid)

bet365

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει των δύο αναμετρήσεων με την Κροατία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου πραγματοποίησε την Δευτέρα η Εθνική ομάδα και όπως φαίνεται ο Σκίμπε θα πρέπει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα υπολογίζει στους Παπασταθόπουλο, Τοροσίδη.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της Εθνικής ομάδας ενόψει των δύο αναμετρήσεων με την Κροατία. Οι διεθνείς, αρκετά ευδιάθετοι βρέθηκαν στον Άγιο Κοσμά, όπου μπροστά σε μερικούς φίλους της «γαλανόλευκης» που βρέθηκαν την ίδια ώρα εκεί, έκαναν την πρώτη τους προπόνηση.

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Από αυτή απουσίασαν δικαιολογημένα οι Καρνέζης, Γιαννιώτας, Μήτρογλου και Παπασταθόπουλος οι οποίοι θα ενταχθούν στην αποστολή μέχρι το τέλος της μέρας. Ατομικά τώρα γυμνάστηκαν οι Τοροσίδης, Κουρμπέλης, Ρέτσος με τον δεύτερο να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και τον τρίτο να έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ υποβλήθηκε με μαγνητική και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Επίσης, σε θεραπεία υποβλήθηκαν όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή, ενώ το ίδιο έκανε και ο Παπασταθόπουλος η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Το ίδιο θα γίνει και με την συμμετοχή του Τοροσίδη, ενώ οι Κουρμπέλης και Ρέτσος γυμνάστηκαν ατομικά περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα