Απόφαση σοκ για Μανωλά, δεν παίζει με την Κροατία!

Απόφαση σοκ για Μανωλά, δεν παίζει με την Κροατία!

Δήμος Μπουλούκος
Απόφαση σοκ για Μανωλά, δεν παίζει με την Κροατία!

bet365

Μεγάλο εμπόδιο στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας να προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς ο Μανωλάς δεν θα παίξει με την Κροατία λόγω της αυστηρής τιμωρίας από την ΦΙΦΑ για παραβίαση του fair play. Η αντίδραση του Σκίμπε στο gazzetta.gr.

LA LIGA 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Από το... πουθενά, ο άσος της Ρόμα δεν θα παίξει στο πρώτο κρίσιμο μπαράζ, προκαλώντας πονοκέφαλο στον Σκίμπε! Τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA για παραβίαση των αρχών του Fair Play στη διάρκεια του αγώνα Κύπρος-Ελλάδα.

Έτσι ο διεθνής αμυντικός δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα των play-offs εναντίον της Κροατίας στο Ζάγκρεμπ, καθώς η ποινή του δεν μπορεί να εφεσιβληθεί. Συγκεκριμένα η Παγκόσμια Ομοσπονδία σε μια ακατανόητη απόφαση της θεωρεί... unfair την κίτρινη που δέχτηκε ο Έλληνας αμυντικός κόντρα στην Κύπρο ώστε να εκτίσει με το Γιβραλτάρ και να μπει... καθαρός στις μάχες των μπαράζ με τους Κροάτες.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μίχαελ Σκίμπε, με τον Γερμανό να τονίζει πως πρόκειται για απόφαση της FIFA την οποία δεν μπορεί να σχολιάσει και πως τον λόγο πλέον έχει η ΕΠΟ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα