Το Τρίνινταντ «σκότωσε» τις ΗΠΑ (vids)

Φώτης Καρακούσης
Το Τρίνινταντ «σκότωσε» τις ΗΠΑ (vids)

bet365

Απίστευτη η εξέλιξη και στον όμιλο της Κεντρικής Αμερικής με το Τρίνινταντ να επικρατεί των ΗΠΑ με 2-1 και να τις αφήνει εκτός Μουντιάλ. Μεξικό, Κόστα Ρίκα και Παναμάς πήραν το απευθείας εισιτήριο, ενώ η Ονδούρα θα παίξει μπαράζ με την Αυστραλία.

Θύρα Vista παντού με live streaming από το κινητό & το tablet (21+)!

Μπορεί λόγω ονομάτων και ομάδων η τελευταία αγωνιστική του ομίλου της Λατινικής Αμερικής να συγκέντρωσε επάνω της τα περισσότερα βλέμματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπήρξε αγωνία και στην Κεντρική Αμερική. Κάθε άλλο θα λέγαμε, καθώς και εκεί... έσπασαν καρδιές και υπήρξε και μία τεράστια έκπληξη.

Την έκανε το αδιάφορο και τελευταίο Τρίνινταντ, το οποίο κέρδισε τις ΗΠΑ με 2-1 και τις άφησε εκτός Μουντιάλ. Μια ήττα που κανείς δεν περίμενε με τους Αμερικανούς να πέφτουν θύματα τεράστιας έκπληξης.

Την ήττα των ΗΠΑ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η Ονδούρα που επικράτησε του έτσι και αλλιώς στην Ρωσία Μεξικού με 3-2, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τα μπαράζ, όπου θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία.

Ο Παναμάς ήταν η ομάδα που χάρηκε περισσότερο από όλες την ήττα της Αμερικής, καθώς επικράτησε της Κόστα Ρίκα με 2-1 και πήρε την απευθείας πρόκριση για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα σημερινά αποτελέσματα

Τρίνινταντ-ΗΠΑ 2-1 (17' Γκονζάλες αυτ, 37' Τζόουνς – 47' Πούλισιτς)

Παναμάς-Κόστα Ρίκα 2-1 (53', 88' Τόρες – 36' Βανέγκας)

Ονδούρα-Μεξικό 3-2 (34' Έλις, 54' Οτσόα αυτ, 60' Κιότο – 17' Περάλτα, 39' Βέρα)

Η βαθμολογία

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα