«Αυτοκτονία» Παραγουάης εκτός Μουντιάλ και η Χιλή (vids)

Φώτης Καρακούσης
«Αυτοκτονία» Παραγουάης εκτός Μουντιάλ και η Χιλή (vids)

bet365

Απίστευτη εξέλιξη την τελευταία αγωνιστική με την Βενεζουέλα να κερδίζει την Παραγουάη και να την πετάει εκτός Μουντιάλ, ενώ εκτός έμεινε και η Χιλή. Στα μπαράζ πέρασε το Περού που θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ζηλανδία, ενώ απευθείας στη Ρωσία είναι οι Βραζιλία, Ουρουγουάη, Αργεντινή και Κολομβία.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Οβιέδο – Τενερίφη με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Το έπαθλο ήταν μεγάλο, τεράστιο θα λέγαμε, καθώς όλες οι ομάδες που αγωνίζονται στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θέλουν να βρεθούν στα τελικά. Έτσι ήταν λογικό την τελευταία αγωνιστική των αγώνων της Λατινικής Αμερικής να... πέσουν κορμιά. Πολλές οι ομάδες που έβλεπαν την Ρωσία, μεγάλη η αγωνία και στο τέλος είχαμε και τις τεράστιες εκπλήξεις. Η παντελώς αδιάφορη Βενεζουέλα, αφού αρχικά πήγε να... σκοτώσει την Αργεντινή, αλλά δεν τα κατάφερε, το έκανε με την Παραγουάη. Επικράτησε μέσα στο σπίτι της αντιπάλου της και την πέταξε εκτός Μουντιάλ, με τους Παραγουανούς να κάνουν χρόνια να ξεχάσουν αυτόν τον κάζο, καθώς με νίκη περνούσαν και μάλιστα απευθείας.

Κάζο και για την Χιλή, με την κάτοχο του Κόπα Αμέρικα να χάνει με 3-0 από την Βραζιλία. Μάλιστα το τρίτο γκολ μπήκε όταν ο Μπράβο είχε προωθηθεί για να κάνει το 2-1 και να δώσει πρόκριση στην ομάδα του, αλλά στην κόντρα ήρθε το 3-0 και το τέλος.

Στην Ουρουγουάη η παρέα των Καβάνι και Σουάρες έκανε αυτό που έπρεπε επικρατώντας με 4-2 της Βολιβίας που έκανε το λάθος να προηγηθεί και θα βρίσκεται στην Ρωσία ως δεύτερη του ομίλου.

Στο Περού θα λέγαμε πως και οι δύο ομάδες έμειναν ευχαριστημένες, καθώς αρχικά οι γηπεδούχοι που ισοφάρισαν με τον Γκερέρο θα παίξουν στα μπαράζ με τη Νέα Ζηλανδία και είναι το φαβορί για πρόκριση, ενώ οι φιλοξενούμενοι που προηγήθηκαν πέρασαν απευθείας στα τελικά το Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Και φυσικά στη Ρωσία θα βρίσκεται και η Αργετινή που νίκησε μέσα στο Εκουαδόρ με σούπερ Μέσι με 3-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ισημερινός-Αργεντινή 1-3
(1’ Ιμπάρα-12’, 20’, 62’ Μέσι)

Βραζιλία-Χιλή 3-0
(55’ Παουλίνιο, 57’, 93’ Ζέσους)

Περού-Κολομβία 1-1
(76’ Γκερέρο-56’ Χάμες)

Ουρουγουάη-Βολιβία 4-2
(40’ Κάσερες, 42’ Καβάνι, 60’, 76’ Σουάρες-24’ αυτ. Σίλβα, 79’ αυτ. Γοδίν)

Παραγουάη-Βενεζουέλα 0-1
(84’ Ερέρα)

Η τελική Βαθμολογία
1. Βραζιλία 41
2. Ουρουγουάη 31
3. Αργεντινή 28
4. Κολομβία 27
5. Περού 26
6. Χιλή 26
7. Παραγουάη 24
8. Ισημερινός 20
9. Βολιβία 14
10. Βενεζουέλα 12

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα