Η τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ!

Η τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ!

bet365

Η Πορτογαλία θέλει τη νίκη κόντρα στην Ελβετία για να πάρει την πρώτη θέση, όπως κι η Γαλλία για να μην τη νοιάζει τί θα κάνει η Σουηδία στην Ολλανδία.

Προκριματικά Μουντιάλ, Ολλανδία – Σουηδία, ώρα 21:45. (21+)!

Πέρα από την Ελλάδα, που θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στο Γιβραλτάρ, για να περάσει στα μπαράζ του Μουντιάλ, υπάρχουν ακόμα 8 αναμετρήσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Γαλλία υποδέχεται τη Λευκορωσία με τους «τρικολόρ» να θέλουν τη νίκη ώστε να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η Σουηδία στην έδρα της Ολλανδίας.

Η Πορτογαλία θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην Ελβετία για να εξασφαλίσει αυτή την πρώτη θέση και να μη μπλέξει στη διαδικασία των μπαράζ.

Το Βέλγιο χαλαρό και άνετο θα υποδεχτεί την Κύπρο, ενώ η Βοσνία θα παίξει στην Εσθονία για τη νίκη και την ελπίδα ότι το Γιβραλτάρ θα κάνει το θαύμα να στείλει την Εθνική μας στο μεγαλύτερο κάζο της ιστορίας.

Το πρόγραμμα:

Γαλλία-Λευκορωσία
Λουξεμβούργο-Βουλγαρία
Ολλανδία-Σουηδία
Ουγγαρία-Νήσοι Φερόε
Λετονία-Ανδόρα
Πορτογαλία-Ελβετία
Βέλγιο-Κύπρος
Εσθονία-Βοσνία
Ελλάδα-Γιβραλτάρ

*Όλες οι αναμετρήσεις ξεκινούν 21:45.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα