Σαλάχ: Παίκτης της Χρονιάς για δεύτερη φορά στο Νησί και έκτο βραβείο στη σεζόν!

Newsroom
Σαλάχ: Παίκτης της Χρονιάς για δεύτερη φορά στο Νησί και έκτο βραβείο στη σεζόν!

bet365

Μετά το βραβείο των οπαδών, ο Μο Σαλάχ κέρδισε και αυτό του Παίκτη της Χρονιάς στην ψηφοφορία των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της PFA, φτάνοντας συνολικά τα έξι ατομικά στη φετινή σεζόν!

Η Λίβερπουλ μπορεί να έχασε στο νήμα το πρωτάθλημα, αλλά ο Μο Σαλάχ σάρωσε τους ατομικούς τίτλους για τη σεζόν 2021/22. Μετά το Χρυσό Παπούτσι της Premier League, το βραβείο των περισσότερων ασίστ, το βραβείο για το καλύτερο γκολ της σεζόν, τον back-to-back τίτλο του παίκτη της χρονιάς της Λίβερπουλ και πιο πρόσφατα το βραβείο της PFA για τον παίκτη της χρονιάς σύμφωνα με τους οπαδούς, ο Αιγύπτιος σταρ κέρδισε και την ατομική διάκριση με το μεγαλύτερο πρεστίζ στο Νησί: αυτόν του κορυφαίου ανάμεσα στους συναδέλφους του.

Μετά το 2018 και την πρώτη «μαγική» σεζόν του στο Μέρσεϊσαϊντ, ο «Φαραώ» αναδείχθηκε για δεύτερη φορά Παίκτης της χρονιάς στα βραβεία της PFA, αφήνοντας πίσω του στην κούρσα τον κάτοχο των δύο προηγούμενων βραβείων, Κέβιν Ντε Μπρόινε που κέρδισε την αντίστοιχη τιμή σε επίπεδο Premier League.

Έτσι, ο Σαλάχ έγραψε ιστορία ως ο πρώτος μη Ευρωπαίος που κατακτά δύο φορές το εν λόγω παράσημο στον σχεδόν μισό αιώνα ζωής του θεσμού της PFA, ενώ παράλληλα έγινε και ο μοναδικός ως τώρα που κερδίζει Χρυσό Παπούτσι, βραβείο στις ασίστ και τον τίτλο του Παίκτη της Χρονιάς στην ίδια σεζόν!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα