Σχίζας στο Gazzetta: «Περήφανος για τα παιδιά και τους προπονητές τους»

Αντώνης Πατσούρας
Σχίζας στο Gazzetta: «Περήφανος για τα παιδιά και τους προπονητές τους»

bet365

Ο 4ος Ολυμπιονίκης του 2004 Τάσος Σχίζας μίλησε στο Gazzetta για την τεράστια επιτυχία της εθνικής πόλο στο Τόκιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Τάσος Σχίζας ήταν μέλος της εθνικής ομάδας της Ελλάδος που ήταν 4η στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Δεκαεπτά χρόνια μετά η εθνική ομάδα κατέκτησε στο Τόκιο το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σημείωσε την μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα.

Ο διεθνής αμυντικός και άσος του Ολυμπιακού που σήμερα είναι προπονητής στον Ηλυσιακό μίλησε στο Gazzetta για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του Θόδωρου Βλάχου.

«Έκαναν το όνειρο πραγματικότητα»

«Αυτό που πέτυχαν αυτά τα παιδιά είναι μοναδικό. Όλοι όσοι είχαμε παίξει με την εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες είχαμε όνειρο να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο.

Αυτή η ομάδα τα κατάφερε», σημειώνει αρχικά ο Τάσος Σχίζας και συνεχίζει: «Είμαι περήφανος γι' αυτά τα παιδιά και τους προπονητές του. Η επιτυχία αυτή πέρασε στην ιστορία όπως και τα ονόματα τους».

«Πάντα είχαν όραμα και φιλοδοξίες»

Εν συνεχεία μας μίλησε για τους παλιούς του συμπαίκτες: «Με πολλά από αυτά τα παιδιά ήμουν συμπαίκτης και στον Ολυμπιακό. Είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και σπουδαίοι πολίστες.

Τους θυμάμαι από πιο νέους να έχουν πάντα όνειρα, φιλοδοξίες και να δουλεύουν να ξεχωρίσουν.

Έχω δουλέψει και με τον Θοδωρή Βλάχο. Η πορεία του στην εθνική και στον Ολυμπιακό δείχνει το επίπεδο που έχει φτάσει. Συγχαρητήρια σ' όλους για την τεράστια επιτυχία τους. Έμειναν στην ιστορία».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα