Bλάχος σε Φουντούλη: «Καλά ρε αρχηγέ, τα πήρες όλα» (pic)

Δήμος Μπουλούκος
Bλάχος σε Φουντούλη: «Καλά ρε αρχηγέ, τα πήρες όλα» (pic)

bet365

Μεγάλα κέφια είχε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο Θοδωρής Βλάχος και το Gazzetta κατέγραψε το πείραγμα στον Γιάννη Φουντούλη.

Θοδωρής Βλάχος και Γιάννης Φουντούλης εκπροσώπησαν την Εθνική ομάδα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά την απονομή των μεταλλίων στους νικητές του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο.

Αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη, οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν προς τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας που είναι το κεντρικό πρόσωπο αυτής της ομάδας. Κάποια στιγμή ο Ελληνας δημοσιογράφος Γιάννης Γιαγκίνης ρώτησε τον Φουντούλη τι έχει να πει που εξελέγη στην Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στις εκλογές μεταξύ των αθλητών που έγιναν εδώ στο Τόκιο.

Ο Βλάχος άκουσε την ερώτηση κι αμέσως άρχισε το σχετικό πείραγμα: «Καλά ρε αρχηγέ, τα πήρες όλα! Τι θα γίνει με σένα…» εννοώντας φυσικά και το γεγονός ότι ορίστηκε και Σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης.

Βλάχος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα