Καπότσης: «Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε γιατί στην Ελλάδα έχουμε έναν... πόλεμο» (vid)

Καπότσης: «Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε γιατί στην Ελλάδα έχουμε έναν... πόλεμο» (vid)

bet365

Ο Μάριος Καπότσης αφιέρωσε το ασημένιο μετάλλιο σε όλους τους Έλληνες που δίνουν μάχη τις τελευταίες ημέρες με τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει, τονίζοντας πως αυτός και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του δεν μπορούν να χαρούν αυτή τη σπουδαία επιτυχία καθώς στη χώρα μας έχουμε πόλεμο.

Η Ελλάδα αν και πάλεψε μέχρι τέλους τελικά γνώρισε την ήττα με 13-10 από την Σερβία στον τελικό του πόλο των Ολυμπιακών αγώνων και κατέκτησε τον ασημένιο μετάλλιο.

Ο Έλληνας περιφερειακός αφιέρωσε αυτή τη σπουδαία επιτυχία στους Έλληνες και υπογράμμισε πως η ομάδα δεν μπορεί να γιορτάσει αυτή τη σπουδαία διάκριση γιατί στην χώρα μας υπάρχει πόλεμος.

«Είμαστε ευλογημένοι που βρισκόμαστε εδώ. Είναι πολλά τα συναισθήματα και θέλω να σας μεταφέρω. Πρώτα απ' όλα οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός. Είναι η μεγαλύτερη γιορτή του αθλήματος. Εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με την καρδιά μας γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο. Έναν πόλεμο ο οποίος είναι πολύ οδυνηρός. Έναν πόλεμο ο οποίος μας έχει επηρεάσει όλους. Αυτό το μετάλλιο δεν ανήκει μόνο σε εμάς. Ανήκει σε όλους τους Έλληνες που αγωνίζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή. Σε αυτούς τους Έλληνες που βοηθούν τους Έλληνες πυροσβέστες, τον συνάνθρωπό τους που έχει πρόβλημα. Μου έρχονται πάρα πολλά στο μυαλό μου. Τον κύριο Γιαννακόπουλο, τους Αντετοκούνμπο που βοηθούν όσο μπορούν. Αυτό το μετάλλιο ανήκει σε όλους τους Έλληνες, αυτό θα πει ομάδα. Ομάδα θα πει όλοι αυτοί», ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα