Κοζομπόλη στο Gazzetta: «Μπορούμε να πάρουμε το χρυσό, τα παιδιά το πιστεύουν πλέον» (vid)

Δήμος Μπουλούκος
Κοζομπόλη στο Gazzetta: «Μπορούμε να πάρουμε το χρυσό, τα παιδιά το πιστεύουν πλέον» (vid)

bet365

H ασημένια Ολυμπιονίκης του πόλο το 2004 στην Αθήνα, Βούλα Κοζομπόλη, βρίσκεται στο Τόκιο και μίλησε στο Gazzetta για την ιστορική στιγμή της Εθνικής πόλο των ανδρών.

Η Βούλα Κοζομπόλη είναι ο συνδετικός κρίκος των δύο μεταλλίων της Ελλάδας στο πόλο των Ολυμπιακών Αγώνων. Ηταν μέλος της ομάδας που πήρε το 2004 το ασημένιο στην Αθήνα και αυτές τις ημέρες είναι στην Ιαπωνία, ως μέλος της FINA.

To Gazzetta τη συνάντησε μετά τον ημιτελικό και μίλησε για την πρόκριση στον τελικό της Εθνικής ομάδας.

«Μετά από 17 χρόνια , περίμενα ότι μία ομάδα πόλο, είτε η ανδρική είτε η γυναικεία θα ξαναπάρει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς και τώρα έχουμε σίγουρα το αργυρό. Κάτι που είχαμε πετύχει εμείς το 2004. Νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε και το χρυσό, τα παιδιά έχουν δείξει καταπληκτικό χαρακτήρα, έχουν παίξει πάρα πολύ καλά σε όλα τα παιχνίδια, το πιστεύουν πλέον. Ένα ακόμα μετάλλιο για την Ελλάδα μας, είναι μία μεγάλη επιτυχία, φτάνουμε στα 4 και όλη η Ελλάδα θα δει τον τελικό για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί» ανέφερε για να συνεχίσει, «αυτό ίσως να το πανηγύρισα και περισσότερο, το αγαπάω το άθλημα, ήμασταν όλοι εδώ, ο Σπύρος Καπράλος, ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο Γιώργος Αφρουδάκης, όλοι άνθρωποι του πόλο. Να δώσω και συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν για να έχουμε αυτή τη μεγάλη επιτυχία».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα