Γενηδουνιάς στο Gazzetta: «Στο μυαλό μας το μετάλλιο, να μας δώσει λίγη αύρα ο Μίλτος»

Αντώνης Πατσούρας
Γενηδουνιάς στο Gazzetta: «Στο μυαλό μας το μετάλλιο, να μας δώσει λίγη αύρα ο Μίλτος»

bet365

Ο πρώτος σκόρερ του αγώνα της Ελλάδας με τις ΗΠΑ Ντίνος Γενηδουνιάς μίλησε στο Gazzetta για το αήττητο της εθνικής, το μετάλλιο και τον Μίλτο Τεντόγλου.

Η Ελλάδα για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια είναι πρώτη σε όμιλο σε Ολυμπιακό τουρνουά πόλο ανδρών αλλά για πρώτη φορά στην ιστορία ολοκληρώνει όμιλο χωρίς ήττα!

Το φινάλε κόντρα στις ΗΠΑ ήταν φανταστικό αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Σε λίγη ώρα η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου θα μάθει τον αντίπαλο της στον προημιτελικό αλλά όλοι ξέρουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο.

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς που πέτυχε τα 5 από τα 14 γκολ κόντρα στις ΗΠΑ μίλησε από το Τόκιο στo Gazzetta για την παρουσία της Ελλάδος στον όμιλο, το όνειρο του μεταλλίου αλλά και τον Μίλτο Τεντόγλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Άμυνα, άμυνα, άμυνα»

«Δείξαμε πολύ θετικό πρόσωπο στην άμυνα σήμερα αλλά και σ' όλα τα παιχνίδια του ομίλου.

Είναι σημαντική για εμάς η πρώτη θέση αλλά τα ψέμματα τελειώνουν εδώ. Μας περιμένει ένας δύσκολος προημιτελικός τον οποίο περιμένουμε πέντε χρόνια.

Σίγουρα θα παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Στόχος μας είναι να παίξουμε το ίδιο καλά στην άμυνα, να έχουμε ενέργεια και να πιστέψουμε σ' εμάς όπως κάνουμε έως τώρα στο τουρνουά.

Είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είμαστε εδώ για την Ελλάδα και θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο. Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Συζητάμε για μετάλλιο»

Συζητάμε καιρό για μετάλλιο μέσα στην ομάδα. Πρέπει να το συζητάμε για να το πιστέψουμε και να το πετύχουμε. Όλα θα κριθούν σ' ένα παιχνίδι.

Είναι το παιχνίδι της πενταετίας ίσως και της καριέρας μας.

«Να μας δώσει αύρα ο Μίλτος»

Μάθαμε μετά το παιχνίδι μας στα αποδυτήρια για το χρυσό του Μίλτου Τεντόγλου. Πολύ σπουδαία στιγμή για την Ελλάδα.

Μπράβο του. Μας κάνει υπερήφανους όπως μας έκανε και ο Στέφανος και ας ελπίσουμε να μας δώσει λίγο από την αύρα του να πάρουμε και εμείς ένα μετάλλιο».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα