Πόλο: Ο ΠΑΟΚ απέκτησε την Ουγγαρέζα τερματοφύλακα Εντινα Γκανγκλ

Η Εντίνα Γκανγκλ

bet365

Η ομάδα πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της Ουγγαρέζας τερματοφύλακα Εντινα Γκανγκλ.

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση από την ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ στις γυναίκες που έκλεισε την Έντινα Γκάνγκλ.

Η τερματοφύλακας της εθνικής Ουγγαρίας έχει μία γεμάτη καριέρα, αγωνιζόμενη κατά κύριο λόγο στο πρωτάθλημα της χώρας της με την Ορβόσι.

Τις περασμένες δύο σεζόν ήρθε για πρώτη φορά στην χώρα μας, αγωνιζόμενη με το σκουφάκι της Γλυφάδας, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής Ουγγαρίας, με την οποία πήρε το 2016 το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πήρε επίσης το χάλκινο το 2021 στο Τόκιο και πέρυσι το αργυρό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

«Ευχαριστώ πολύ τον υπεύθυνο του τμήματος υδατοσφαίρισης, κ. Γιώργο Νικολαΐδη. Θέλω να προσκαλέσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ, να έρθει στο κολυμβητήριο και να μας υποστηρίξει θερμά στο νέο πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24. Για εμένα αποτελεί μία πρόκληση να στηρίξω τις συμπαίκτριες καθώς και την προπονήτρια, Χρύσα Χατζέλλη. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΝΟΓ για τα πολύ ωραία χρόνια που πέρασα στην ομάδα της Γλυφάδας, και θέλω επίσης να τους ευχηθώ καλή επιτυχία» ανέφερε η Ουγγαρέζα τερματοφύλακας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα