Βουλιαγμένη – Πανιώνιος 10-6: Δύο περιόδους χρειάστηκε για τη νίκη

Newsroom
Βουλιαγμένη – Πανιώνιος 10-6: Δύο περιόδους χρειάστηκε για τη νίκη

bet365

Δυο καλά οκτάλεπτα ήταν αρκετά για το ΝΟ Βουλιαγμένης να επικρατήσει 10-6 του Πανιώνιου στον Λαιμό και να φτάσει του 16β. σε επτά παιχνίδια.

Το 2-1 της πρώτης περιόδου έγινε 4-1 στη δεύτερη. Ο Πανιώνιος μείωσε 4-3 αλλά η γηπεδούχος έκλεισε με 6-3 το ημίχρονο. Με κεκτημένη ταχύτητα συνέχισε και στο τρίτο οκτάλεπτο που αποδείχθηκε το καθοριστικότερο καθώς η διαφορά πήγε στο +5 (9-4).

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 10-6

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-2, 3-1, 1-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Χυδηριώτη 2, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 1, Πάτρα Μαρία 1, Τανκέεβα 2, Πιοβάν, Διαμαντοπούλου 1, Σάντα 1,Αγγελίδη, Μαυρωτά Λυδία, Καλογεροπούλου 1, Ανδρεάδη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Τζούρκα, Σαφέτη , Μαυρωτά Ιφιγ., Πουστινίκοβα 2, Κοτσάφτη 1, Ξανθοπούλου, Μπογκατσένκο 2, Λούδη, Βαζαίου, Πετεινάτου, Παπαναστασίου Δημ. 1, Παπαναστασίου Ανθία, Μήτσου, Λενίτση, Καρυπίδου.

Διαιτητές: Μαρκοπούλου, Κόκκινος

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα