Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ στη β' φάση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών

Newsroom
Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ στη β' φάση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών

bet365

Ο ΠΑΟΚ νικώντας τον Εθνικό με 13-7 στη Θεσσαλονίκη, κατέκτησε το πρώτο τρίποντο στη β' φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ανδρών και τον όμιλο G1.

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε με αντίπαλο τον Εθνικό στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, επικράτησε με 13-7, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στη β' φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ανδρών και τον όμιλο G1.

To πρώτο οκτάλεπτο δεν είχε γκολ, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και με πλουραλισμό στην επίθεση, και με καλή άμυνα δημιούργησαν μια σημαντική διαφορά, που την αύξησαν μέχρι το φινάλε και το τελικό 13-7.

Τα οκτάλεπτα: 0-0, 4-2, 5-3, 4-2.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 2, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς 3, Τσολακούδης 2, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π.. Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σάλεχ, Λασκαρίδης.

Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 2, Μπέτο, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας 1, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος 2, Μαθιόπουλος 1, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζωγράφος.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα