Ο Γούνας πρώτος σκόρερ στην α' φάση του πρωταθλήματος, o Γιάννης Φουντούλης και το δίδυμο του Απόλλωνα Σμύρνης

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Γούνας πρώτος σκόρερ στην α' φάση του πρωταθλήματος, o Γιάννης Φουντούλης και το δίδυμο του Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

O Αλέξανδρος Γούνας οδηγεί την κούρσα των σκόρερ μετά την α' φάση στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, στα 1.139 γκολ ο Γιάννης Φουντούλης, συνεχίζει την παράδοση ο Απόλλων Σμύρνης με Σολανάκη και Μπογκντάνοβιτς.

Ο Αλέξανδρος Γούνας οδηγεί την κούρσα των σκόρερ στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών. Ο 33χρονος περιφερειακός του Πανιώνιου, αποτελεί το βαρύ πυροβολικό για την ομάδα της Νέας Σμύρνης στην πρώτη του χρονιά σε αυτή, μετρώντας 47 γκολ μετά τα 14 παιχνίδια της πρώτης φάσης.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και τέως του Απόλλωνα Σμύρνης, με τα 47 γκολ έφθασε στα 865 συνολικά στην καριέρα του στην Α1, ήδη έχει ξεπεράσει στην 7η θέση στο Top 10 όλων των εποχών τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου (842 γκολ) και είναι θέμα χρόνου να αφήσει πίσω του και τον Μανούσο Βιζυράκη (888 γκολ).

Ο Γούνας ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος τα δύο προηγούμενα χρόνια, όταν με το σκουφάκι του Απόλλωνα Σμύρνης σημείωσε 73 γκολ την περίοδο 2020-21, ενώ πέρυσι πέτυχε 104 γκολ, που είναι και το ρεκόρ του.

Στα 1.139 γκολ ο Γιάννης Φουντούλης

Ο Γιάννης Φουντούλης συνεχίζει επίσης να φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες εστίες. Ο 35χρονος περιφερειακός του Ολυμπιακού τελείωσε την α' φάση του πρωταθλήματος με 44 γκολ και συνολικά ανέβηκε στα 1.139 γκολ στην καριέρα του και είναι ο δεύτερος συνολικά σκόρερ στην Α1 κατηγορία, πίσω από τον Γιώργο Αφρουδάκη των 1.685 γκολ.

foudoulis

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει την παράδοση με Σολανάκη και Μπογκντάνοβιτς


Ο Απόλλων Σμύρνης στη σύντομη μέχει τώρα πορεία του μέχρι τώρα στην κατηγορία έχει καταφέρει να παρουσιάσει κορυφαίους σκόρερ. Ο Μαυροβούνιος Νίκολα Μοσκόφ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ την τριετία 2018-20, πριν πάρει τη σκυτάλη ο Γούνας

.

solanakis
Ο Μανώλης Σολανάκης


Την παράδοση για τον Απόλλωνα Σμύρνης στη φετινή σεζόν συνεχίζουν δύο παίκτες, ο διεθνής φουνταριστός Μανώλης Σολανάκης και ο Σέρβος, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, που αντικατέστησε τον Αλέξανδρο Γούνα.Ο Σολανάκης τελείωσε την α' φάση του πρωταθλήματος με 46 γκολ και ο Μπογκντάνοβιτς με 45, όσα και ο Γρηγόρης Γιανννόπουλος της Γλυφάδας.


 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα