Χίος - Χανιά 9-11: «Διπλό» για τους Κρητικούς, σε δύσκολη θέση οι Χιώτες

Newsroom
Χίος - Χανιά 9-11: «Διπλό» για τους Κρητικούς, σε δύσκολη θέση οι Χιώτες

bet365

Τα Χανιά πέρασαν (11-9) από το Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου και έφτασαν στους 9β. Παρέμεινε στον ένα βαθμό η Χίος.

Σ΄αγώνα της 9ης ημέρας της Α1 Ανδρών που διεξήχθη στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου τα Χανιά επικράτησαν με 11-9 της ομάδας του "νησιού της μαστίχας".

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα ξεκίνησε με ένα 4-0, διατήρησε το προβάδισμα έως το φινάλε και έχει πλέον 9β. Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα μετά από 7 αγώνες έχει μόλις ένα βαθμό.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 2.50 πριν από τη λήξη του 4ου οκτάλεπτου αποβάλαμε χωρίς αντικατάσταση με κόκκινη κάρτα το Νο 2, Μιμίδη Στυλιανό, του ΝΟ Χίου και το Νο 5, Αγιωργούση Νικόδημο, του ΝΟ Χανίων για βιαιοπραγία, διότι ο ένας γρονθοκόπησε τον άλλον στο πρόσωπο».

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 9-11

Τα οχτάλεπτα: 0-3, 2-3, 4-2, 3-3.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ, Μπενέτος, Γδύσης 1, Παππάς Κ. 1, Παππάς Αλ. 2, Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης, Μαρουλάς, Κόλλιας, Καλαργυρός 2, Γαβαλάς Ιωα., Καρακούρος Ιωα., Καρακούρος Μ., Αμπάζης 3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Νικολαΐδης 1, Σαρτζετάκης 1, Πολύζος, Αγιωργούσης 1, Κανδανολέων, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 1, Τοτ 2, Αποστολάκης 3, Μπέτο 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης.

@Photo credits: INTIME
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα