Και το ΣΕΦ ανακοίνωσε την παραχώρηση χώρου στον Ολυμπιακό για τη δημιουργία κολυμβητηρίου

Newsroom
Η διοίκηση του ΣΕΦ επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός είναι ο ανάδοχος για το νέο κολυμβητήριο του.

Η κατασκευή και εκμίσθωση του Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ παραχωρείται στον Ολυμπιακό, όπως έγινε γνωστό και από τη διοίκηση του σταδίου.

Οι συντονισμένες ενέργειες της προέδρου του ΣΕΦ, Χριστίνας Τσιλιγκίρη με τον ισχυρό άντρα της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα στις τάξεις των ερυθρόλευκων. Έτσι ένα όνειρο ετών αναμένεται να πάρει «σάρκα και οστά»!

Η ανακοίνωση του ΣΕΦ:

Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κατά την 50η Συνεδρίασή του στις 9-9-2021 ομόφωνα ενέκρινε το με αριθ. Πρωτ. Φ31/30307/6-9-2021 πρακτικό συνεδρίασης γνωμοδοτικής επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για την κατασκευή και εκμίσθωση του Κεντρου Υδατινου Αθλητισμού και Πολιτισμού (ΚΥΔΑΠ) στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ και την κατακύρωση του διαγωνισμού στον «Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς – ΟΣΦΠ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα