Κολόμβος στο Gazzetta: «Διπλή χαρά για εμένα, ο Ολυμπιακός είναι για μεγάλα πράγματα»

Δημήτρης Ντζάνης
Κολόμβος στο Gazzetta: «Διπλή χαρά για εμένα, ο Ολυμπιακός είναι για μεγάλα πράγματα»

bet365

O Χριστόδουλος Κολόμβος στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στην Πάτρα, την πόλη που έμαθε την υδατοσφαίριση και μιλά στο Gazzetta για την ξεχωριστή εμπειρία που έζησε στο διήμερο του Final 4 στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός». Αποστολή - Πάτρα: Δ. Ντζάνης

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στην έδρα του. Ο 34χρονος φουνταριστός τού Ολυμπιακού και «ασημένιος» Ολυμπιονίκης στο Τόκιο, αναδείχθηκε από τον ΝΟ Πατρών, πριν κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και το καλοκαίρι του 2009 να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού.

Μάλιστα με τον ΝΟΠ, σε ηλικία 17 ετών είχε αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2005, στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στον Εθνικό.

Το διήμερο του Final 4 της Πάτρας, ο Κολόμβος ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» και μετά την απονομή του τροπαίου και των μεταλλίων, δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα.

«Η χαρά είναι μεγάλη, έπαιξα στην πόλη μου, χαίρομαι για τα παιδιά που βλέπω που είναι κοντά στο άθλημά μας και το αγαπούν, κατακτήσαμε το Κύπελλο μέσα στην Πάτρα και η χαρά είναι διπλή για εμένα, πολλοί φίλοι, γνωστοί, η οικογένειά μου ήταν εδώ ευχαριστούμε τον κόσμο για την προσέλευσή του, ήμασταν η καλύτερη ομάδα» δήλωσε στο Gazzetta o Πατρινός φουνταριστός.

kolomvos

Και συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι για μεγάλα πράγματα, έχει χτιστεί για να κατακτά τίτλους, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο, πρέπει να αποδεικνύεις πως είσαι πάντα καλύτερος, ένας από τους τρεις στόχους επετεύχθη, προχωράμε για τη συνέχεια».

 

Τελευταία Νέα