Εθνική πόλο εφήβων: Νίκη στην πρεμιέρα επί της Ολλανδίας στο παγκόσμιο του Βελιγραδίου

Newsroom
Εθνική πόλο εφήβων: Νίκη στην πρεμιέρα επί της Ολλανδίας στο παγκόσμιο του Βελιγραδίου

bet365

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης εφήβων άρχισε με νίκη επί της Ολλανδίας 12-11 την παρουσία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Έστω και δύσκολα στο τέλος, η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων (K18) πήρε τη νίκη επί της Ολλανδίας με 12-11 στον πρώτο της αγώνα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, στο πλαίσιο του Β' Ομίλου.

Η ελληνική ομάδα ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο διάστημα, προηγήθηκε με 8-4, αλλά στο τρίτο οκτάλεπτο έδωσε το δικαίωμα στους Ολλανδούς να ισοφαρίσουν. Τελικά πήρε και πάλι προβάδισμα δύο γκολ μέχρι και το 12-10 και εξασφάλισε τη νίκη με το τελικό 12-11. Κορυφαίος σκόρερ για την Ελλάδα ο Χρήστος Μπιτσάκος με 5 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 5-3, 4-5, 2-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Δαμίγος, Δευτεραίος 1, Νικολαΐδης, Σάλεχ, Αλμύρας 1, Καστρινάκης 2, Μπιτσάκος Χρ. 5, Μπιτσάκος Ανδ. 1, Μυρίλος, Μαθιόπουλος, Σπάχιτς, Κανδανολέων 2, Παρτσόγλου.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Μπράνκο Μίτροβιτς): Στίβενς, Μπέικερ, Βίγκερς 2, Φαν Ντε Μπόβενγκαμπ 1, Βόουτερς, Χάρεμαν 1, Τεμν Μπρόεκ 3, Βόορβελτ 1, Γκρένεντικ, Σνελ 2, Ρέιχαρντ 1, Φαν Ντε Ντόμπελστεεν, Στέενμπρικ.

Διαιτητές: Κολομίνας (Ισπανία), Ντουράσκοβιτς (Μαυροβούνιο).

Η εθνική ομάδα το Σάββατο (13/8, 20:00) θα παίξει με τη Βραζιλία.


 

Τελευταία Νέα